Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

Ewa777 15:31, 24 lip 2018

Spróbuję dziewczyny przesadzić pysznogłówkę, tylko czekam, aż nie będzie tak gorąco. Napiszę, jak uda się operacja
Bardzo dziękuje za wszystkie rady
Kindzia 20:34, 24 lip 2018

Jeszcze Baronessa godna polecenia. Niższa wprawdzie, kolor bardziej różowy, z tonem malinowego. Ale to terminatorki, zdrowe, obficie kwitnące. Tyle, że nie samoczyszczące...
gogo 23:46, 24 lip 2018

zawitka napisał(a)
Dla Mireczki piękny ostrogowiec którego dostałam od Ani /Mala Mi/

Witaj Halinko, ja też mam ostrogowca, ale mój jakiś taki wyciągnięty, a kwiatki ma strasznie rzadkie. Co mu dajesz, że Twój jest taki ładny? A ostrogowiec jest wszechobecny w Anglii, tam się sieje jak głupi
Czy rozkopy już skończone, jeśli nie, to współczuję
zawitka 07:16, 25 lip 2018

mirkaka napisał(a)
Halinko, przepiękny jest ten ostrogowiec Teraz jeszcze cudnie kwitnie, poczekam na jesień
Podobno są jeszcze białe i czerwone.

teraz nie jest aż taki ładny bo część przekwitła i będą sadzonki na wiosnę a część jeszcze ma pojedyńcze kwiaty.Nie wiem kto ma na O inne kolory ja nie widziałam
zawitka 07:21, 25 lip 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Widzę że wszędzie wizyty i odwiedziny To cudowne chwile Halinko miło Cie zobaczyć chociaż na fotce Z Kasią i Gosią spotkałam się u Kindzi Cudowne osoby Buziaki

Wiem że się spotkałyście oglądałam zdjęcia .Ja niestety ze względów zdrowotnych nie wyruszam w świat chyba już ktoś stwierdził wyżej że swoje wyjeżdziłam i czas posiedzieć na miejscu .......a szkoda bo lubię polatać
zawitka 07:21, 25 lip 2018

Basilikum napisał(a)
oj rzeczywiscie wszedzie wizyty dobrze, ze mnie Mira odwiedzila, bo bym z zazdrosci umarla
moze i mi sie uda Irenke w wakacje zobaczyc

Ty mała zazdrośnico ha ha Buziaki
zawitka 07:24, 25 lip 2018

Ewa777 napisał(a)
Spróbuję dziewczyny przesadzić pysznogłówkę, tylko czekam, aż nie będzie tak gorąco. Napiszę, jak uda się operacja
Bardzo dziękuje za wszystkie rady

Dobrze myślisz Ewcia jak będziesz sadzić to dobrze zlej wpierw ziemię niech będzie wilgotna dookoła a potem sadz albo poczekaj na deszcz Powodzenia
zawitka 07:26, 25 lip 2018

Kindzia napisał(a)
Jeszcze Baronessa godna polecenia. Niższa wprawdzie, kolor bardziej różowy, z tonem malinowego. Ale to terminatorki, zdrowe, obficie kwitnące. Tyle, że nie samoczyszczące...

Zapisane .Yo co znaczy trzeba obrywać kwiaty ?????? to tyle roboty przy nich?????
zbigniew_gazda 08:36, 25 lip 2018

Halinko spotkanie na żywo to jest to. Dzięki za fotki. Piękne masz miskanty a otrzymane od Ciebie się rozkręcają.
zawitka 09:27, 25 lip 2018

gogo napisał(a)

Witaj Halinko, ja też mam ostrogowca, ale mój jakiś taki wyciągnięty, a kwiatki ma strasznie rzadkie. Co mu dajesz, że Twój jest taki ładny? A ostrogowiec jest wszechobecny w Anglii, tam się sieje jak głupi
Czy rozkopy już skończone, jeśli nie, to współczuję

Ta kępa jest akurat nowo posadzona na jesieni w zeszłym roku ale mam kępę 2 letnią i tak ładnie nie wygląda .Podlewam raz na wiosnę pokrzywą i juuuuu.U mnie też na wiosnę było jego dużo to rozdawałam sadzonki a w przyszłym roku też będzie pewnie sporo .Już szykuję miejsce na nowe kępy

Rozkopy dalej są ale mogę wjezdzać na posesję dopóki deszcz nie spadnie