Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy skowronków

Pogaduchy skowronków

hanka_andrus 09:17, 14 sie 2012

Ogórki?Raczej tak.jeszcze tydzień,dwa góra.Jak spadnie temperatura w nocy poniżej 8- 10C-kaput!
maria_kalino... 09:18, 14 sie 2012

Podkarpacie zalane deszczem, brrr....i zimno +12 C. Deszcz był potrzebny, tylko temperatura za niska. Spójrzmy jednak na to przez różowe okulary. Takie widoki dodają otuchy i optymizmu.
Pozdrawiam Skowronki.

dajana 09:27, 14 sie 2012

Ja tez sie nie obijam .Ogórki włozone ,sok z malin wisnie ,troszke sałatek , .Dzisiaj jadę do sadu przyjaciół po owoce Ogórki mam własne lecz owoców oprócz borówki u mnie jeszcze brak .Przywioze aronie ,maliny i zapewne jeszcze mnie czyms obdarujączekam na moje ulubione jabłka antonówki Uwielbiam szarlotkę z tej odmiany najbardziej .Swoja drogą musze kupic conajmniej dwa drzewa tej jabłonii posadzic u siebie.Pozdrawiam wszystkie skowronki .
dajana 09:37, 14 sie 2012

Każda pogoda jest dobra kiedy rankiem otwiaramy oczy i stwierdzamy ze otrzymalismy w zyciu jeszcze jeden dzień .Jeśli jest chłodniej ubierzmy sie cieplej i tyle .Nie narzekajmy dopóki mamy ten najcenniejszy dar jakim jest zycie .Wszystko inne jest jedynie dodatkiem i trzeba go przyjąc z całym inwentarzem .Zabrzmiało jak wykład nie ,nie takich intencji nie miałam W moim zyciu nastapiło tyle przewartościowań i darów od losu że cenie każdą jego chwilę,, jedynie sie tym uczuciem z wami dziele Cudownego dnia Wam zyczę
hanka_andrus 07:48, 16 sie 2012

Prawda Dajano!
A tak wczoraj żegnałam dzień.......
.
Za to dziś ZERO słońca,pochmurno i niewiele ciepła.....
Mimo wszystko radosnego dni!
zbigniew_gazda 09:07, 16 sie 2012

No muszę dla Dajany wierszyk wymodzić
Bo trudno się z Jej spojrzeniem nie zgodzić.
Życzę Ci aby każdy poranek był radosny
I przypominał pierwszy dzień wiosny.

Joku 10:51, 16 sie 2012

Witam Skowronki!
Dajano masz pięknego kudłacza (mam słabość do kudłatych piesków, chociaż każdy psi stworek potrafi złamać moje serce ).
Haniu pozdrawiam serdecznie z uśmiechem na twarzy. Na wschód od ciebie już wczoraj niebo było zachmurzone.
eliza3 11:47, 16 sie 2012

Witajcie skowronki w południe. U nas dzisiaj pięknie i słonecznie, więc chyba pohasam po ogrodzie, bo słonko mobilizuje do pracy Pozdrawiam, życzę udanego dnia
Danusza 13:21, 16 sie 2012

witam skowronki czas przetworów oczywiście ogórków i wszelkich z nimi związanych kombinacji,zaraz sliwki jabłka maliny dynie cukinie... oj dobrze że sa zima długa w sklepach ceny skacza do nieba
zycze ciepełka
maria_kalino... 09:27, 17 sie 2012

Witam słonecznie Skowronki. Po tych deszczach i zimnie czas nadrobić zaległe prace w ogrodzie. Szykuję się do koszenia wybujałej trawy.