Urszulla
10:24, 13 lis 2012

Fajnie dziewczyny że się Wam podoba. Moja sąsiadka robi z szyszek piękności i ja też postanowiłam w ramach czasu wolnego w domu. My to kleimy do styropianu na kleju na gorąco (u nas w budowlanym można kupić cały zestaw z wkładami za 17zł). Ale można kleić do każdego podłoża , ja latem zbierałam korę drzew lub ciekawe kawałki drewna.
Sylwia na pewno ma mnóstwo pomysłów po kursie i coś nam pokaże, nawet z podłożem jaki można wykorzystywać.
Ja mam trochę km do Tychów na giełdę więc nie mam zbytniego rozeznania, ale wiosną może uda mi się wybrać.....jak mamonę jakąś uzbieram
Sylwia na pewno ma mnóstwo pomysłów po kursie i coś nam pokaże, nawet z podłożem jaki można wykorzystywać.
Ja mam trochę km do Tychów na giełdę więc nie mam zbytniego rozeznania, ale wiosną może uda mi się wybrać.....jak mamonę jakąś uzbieram