Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

elzbieta_g 22:20, 15 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

Bo w Polsce głównie wieja zachodnie wiatry i zacinaja deszczem i młodym ptaszkom zimno by było i chyba ptaki też sobie z tego zdaja sprawe bo te budki o wiele chętniej zasiedlają.

aha! cennych informacji nigdy za wiele pozdrawiam
Bogdzia 22:22, 15 lis 2013

jotka napisał(a)
Hania fajnie podała "przystanki" w drodze do dłuższych dni łatwiej czekać
Też nie lubię jak dni pędzą i przemijają Ale jak taki mijający dzień zapisze się czymś miłym to mniejszy żal. I takich wnoszących coś miłego, dobrego dni Ci Bogdziu życzę

Jolu Tobie również samych takich dni. Hania ma racje jak tak od świeta do świeta czas leci to szybciej zima minie.Jak się zacznie myślec i przygotowywac świeta to do stycznia faktycznie szybko przeleci, a potem jak pisze Hania dzień dłuższy co nie jest bez znaczenia. Buziaczki śle Jolu , miłego weekendu bo wiem ze masz w planach wyjście.
Bogdzia 22:24, 15 lis 2013

Agania napisał(a)
Bogdzia, czekamy na fotki, daj nam weekendowy kawałek Twojego ogrodu, wysysasz nas

Agatko a co mam fotografowac jak nic ciekawego nie ma? Koty tylko po ogrodzie grasuja ale to dzikie koty to nawet zdjecie trudno im zrobic.Miłego weekendu.
Bogdzia 22:26, 15 lis 2013

elzbieta_g napisał(a)

aha! cennych informacji nigdy za wiele pozdrawiam

Lepiej wiedziec bo często się ludzie dziwia ze ptaków nie ma a one wybredne są i nie każdą budkę zasiedlą.Słoneczka życze.
paniprzyroda 07:05, 16 lis 2013

Pozdrawiam z ranka, słoneczka życzę i uciekam do ostatnich prac ogrodowych.
Madzenka 08:49, 16 lis 2013

Źycze zatem aby czas mijał miło. Oby do Świąt
Mala_Mi 10:53, 16 lis 2013

Byłam..... i oby do świat.. eMuś krzyczy, że lampek trzeba dokupić... bo drzewka porosły.....
eliza3 11:32, 16 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

Tak to jest z eMami czasem trzeba sie dobrze naczekac . U mnie było to samo dokad pracował , teraz troche lepiej bo z nudów wiecej robi.Najważniejsze ze zrobione. Nie wiem czy wiesz że budki wiesza się otworem na wschód ?

Wiem, wiem, trochę poczytałam zanim M wziął się do roboty, a potem przed powieszeniem... nawet gałęzie kazałam przyciąć, aby koty się nie dobrały. Teraz tylko pozostaje czekanie
Dziękuję za czujność, wiem, że zawsze możemy na Ciebie liczyć.
Serdecznie pozdrawiam.
Milka 12:09, 16 lis 2013

Ale się tu rozpisałyście o świętach, ja jeszcze o nich nie myślę, nie, ja chcę aby czas zwolnił..
Bożenko pozdrawiam, królową piwonii jest u nas Hania, pamiętam widoki z jej ogrodu, całe szpalery
Bogdzia 13:37, 16 lis 2013

paniprzyroda napisał(a)
Pozdrawiam z ranka, słoneczka życzę i uciekam do ostatnich prac ogrodowych.

Miłej pracy Mariolko choc długo robic nie da sie jednak, ja uważam ze choc 10 stopni musi byc żeby dłużej popracowac.