Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 12:04, 23 lis 2013

Robaczek napisał(a)
Bogdziu,
Przebrnęłam przez drugi i bynajmniej nie wnoszę o odszkodowanie
Przyznaję jednak bez bicia, ze oglądałam głownie zdjęcia bo tłumy u Ciebie nieziemskie, ale trudno się dziwić, skoro ogrod piękny, a właścicielka gościnna i życzliwa
Swojego wątku jeszcze nie mam, może zimą

Nie żałujesz mi serdecznych słów , bardzo dziękuję. Nieśmiało powiem tylko że można powiedziec ze zima już jest wiec pomyśl o wątku.Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 12:06, 23 lis 2013

monteverde napisał(a)
Nie ma nic piękniejszego od obrazów lasu i swojego ogrodu

Jak tu zamieszkałam też tak myślałam ,teraz wiele rzeczy stało się po prostu normalne. Pozdrówka Aniu.
Bogdzia 12:08, 23 lis 2013

irena_milek napisał(a)
U mnie wody w ogrodzie jeszcze nie ma, chyba to do zmiany, ale uraz wodny po powodzi mi pozostał
Pozdrawiam, wszystko wyczytałam, nudno nie było

Po takiej traumie jak Ty miałaś nie dziwię sie, ale jakaś malutka mogłaby byc. Miłego dnia Irenko.
Bogdzia 12:12, 23 lis 2013

Kasik napisał(a)
Te obrazki na ścianie - to kolejna uczta dla oczu. no ale czego można się spodziewać?
Kolejny raz opuszczam Twój wątek zauroczona.
Pozdrawiam

Dzięki Kasiu za miłe słowa , chyba nie zasługuje na tyle serdecznych słów. Dziekuje bardzo i serdecznie pozdrawiam.
malgorzata_s... 12:13, 23 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

Jak tu zamieszkałam też tak myślałam ,teraz wiele rzeczy stało się po prostu normalne. Pozdrówka Aniu.

No i trafiłaś w 10. Wiesz że jak zaczęłam tutaj umieszczać zdjęcia to moja siostra stwierdziła,, ja zapomniałam jąk u nas pięknie, dobrze że to pokazujesz,, Ogrodowisko otwiera oczy
Bogdzia 12:17, 23 lis 2013

asc napisał(a)
Jak sobie czytałam.. to duży ptak znów wleciał w szybę... był to sierpówka.. ale odleciała.. aż dziwne.. muszę chyba nakleić jeszcze większe znaczki... chociaż uderzyła prawie w znak ptaka na szybie.. ślad pozostał A może ją jastrząb gonił i dlatego ...

U Ciebie odpowiem Agnieszce i Irence... mam nadzieję, że sie nie pogniewasz.. dla ptaków nie musi być staw.. wystarczy zagłębienie w ziemi... małe ciurkadełko. Najważniejsze by z tyłu były krzaki w które ptaki sie mogą schować.. Ptaki chętniej kąpią sie w ciurkadełku niż w stawie.. bo maja płytko, a fontanna na środku robi jak najlepsze jakuzi U Ciebie Bogdziu podpatrzyłam wyżłobiony kamień.. w którym stoi woda.. i też wydłubaliśmy środek kamienia... i to taka super ptasia wanna Koszt niewielki takeigo urządzenia i można zrobić ptasie spa własnymi siłami... frajda niesamowita.. nie tylko dla ptaków U mnie jeszcze pies z tego sie cieszy, bo tam lubi pić wodę i głowę moczyć pod fontanną

Obrazki na ścianach cudowne, fioletowe rh obłędne... a ja zobaczę co będzie z moimi po zimie.. bo może małą rewolucja na jednej rabacie zrobię . i tak jako pośrednie tło posadzić rh

U mnie bardzo rzadko wlatuja ,myslę ze to zasługa firanek. Jeśli przeżyła to pół biedy, ale szkoda ich .Byc może że ja gonił jastrząb bo one nie latają tak gwałtownie , coś jest na rzeczy.Co do cirkadeka masz rację , nawet miska z wodą niezbyt głęboką to już miejsce do kapieli. Wszystkich zachęcam do posiadania w ogrodzie jakiejkolwiek wody. Pozdrówka Aniu.
Bogdzia 12:21, 23 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)

No i trafiłaś w 10. Wiesz że jak zaczęłam tutaj umieszczać zdjęcia to moja siostra stwierdziła,, ja zapomniałam jąk u nas pięknie, dobrze że to pokazujesz,, Ogrodowisko otwiera oczy

Agnieszko ja robię zdjecia od dziecka, zawsze też kochałam przyrode i włóczyłam się po lasach i górach, często sama bo nikt nie czuł tej radości z przyrody co ja. Na Ogrodowisko przyszłam by miec z kim pogadac na tematy ogrodowe bo jednak wiekszośc ludzi nie rozumie tej pasji .Fajnie jak się znajdzie ludzi o takich samych zainteresowaniach. Pozdrówka.
Mala_Mi 17:17, 23 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

Celinko mam mieszane odczucia czy dobrze zrobiłam. Pozdrawiam.

Bogdzia.. gdyby nie szacunek do Ciebie napisałabym żeś gooopia Fajnie że pokazałaś Piękne widoczki lepsze niż tandetne reprodukcje
Rench 18:47, 23 lis 2013

Matko koczana,jakie przesliczne masz te obrazy
Mala_Mi 18:50, 23 lis 2013

Bogdzia u mnie na stronie 1732 Mercedes (potem go usunę).... i błagalne pytanie o rh.... bo chyba coś im dolega