Nie żałujesz mi serdecznych słów , bardzo dziękuję. Nieśmiało powiem tylko że można powiedziec ze zima już jest wiec pomyśl o wątku.Pozdrawiam serdecznie.
No i trafiłaś w 10. Wiesz że jak zaczęłam tutaj umieszczać zdjęcia to moja siostra stwierdziła,, ja zapomniałam jąk u nas pięknie, dobrze że to pokazujesz,, Ogrodowisko otwiera oczy
U mnie bardzo rzadko wlatuja ,myslę ze to zasługa firanek. Jeśli przeżyła to pół biedy, ale szkoda ich .Byc może że ja gonił jastrząb bo one nie latają tak gwałtownie , coś jest na rzeczy.Co do cirkadeka masz rację , nawet miska z wodą niezbyt głęboką to już miejsce do kapieli. Wszystkich zachęcam do posiadania w ogrodzie jakiejkolwiek wody. Pozdrówka Aniu.
Agnieszko ja robię zdjecia od dziecka, zawsze też kochałam przyrode i włóczyłam się po lasach i górach, często sama bo nikt nie czuł tej radości z przyrody co ja. Na Ogrodowisko przyszłam by miec z kim pogadac na tematy ogrodowe bo jednak wiekszośc ludzi nie rozumie tej pasji .Fajnie jak się znajdzie ludzi o takich samych zainteresowaniach. Pozdrówka.