Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 09:58, 02 gru 2013

asc napisał(a)
Wnusiowy dzień, a stronek trochę przybyło..
13 października 2009 też zapamiętałam, bo u nas śniegu nawaliło od groma... na drzewa z liśćmi, więc łamało wszytko jak zapałki i kilka dni siedzieliśmy bez prądu. W domciu wszytko na prąd, nawet herbaty nie było jak zrobić, w domu lodówka..

Króciutko byłam wczoraj na forum . 13 października było dokładnie tak jak piszesz , u mnie lepiej było z prądem bo tylko krótki czas go nie miałam.Miłego dniai dobrych wiadomości....
luiza_jakubo... 10:08, 02 gru 2013

Witaj Bogdziu. Wczoraj na wycieraczce znalazłam malutkiego ptaszka (niestety koty) . Fajnie jak przynoszą nornice, ale czasami i tak się zdarza. Był tak mały, że myśleliśmy ,że dopiero się wykluł. Masaż serca i sztuczne oddychanie pomogło. Ponosiłam ,ogrzałam i zaniosłam w bezpieczne miejsce. Myślę, że żyje. Ale miałam pisać do Ciebie, czy teraz klują się ptaki. Niestety nie mam teko odruch , żeby zrobić zdjęcie, ale zapamiętałam te paseczki czarne i żółte na głowie. Chciałam Ci podziękować, ponieważ na 3 stronie "poznajemy ptaki" umieściłaś zdjęcie Mysikrólika i to był on. Dzięki.
Bogdzia 10:15, 02 gru 2013

luiza_jakubowska napisał(a)
Witaj Bogdziu. Wczoraj na wycieraczce znalazłam malutkiego ptaszka (niestety koty) . Fajnie jak przynoszą nornice, ale czasami i tak się zdarza. Był tak mały, że myśleliśmy ,że dopiero się wykluł. Masaż serca i sztuczne oddychanie pomogło. Ponosiłam ,ogrzałam i zaniosłam w bezpieczne miejsce. Myślę, że żyje. Ale miałam pisać do Ciebie, czy teraz klują się ptaki. Niestety nie mam teko odruch , żeby zrobić zdjęcie, ale zapamiętałam te paseczki czarne i żółte na głowie. Chciałam Ci podziękować, ponieważ na 3 stronie "poznajemy ptaki" umieściłaś zdjęcie Mysikrólika i to był on. Dzięki.

Nie powinno teraz byc młodych . Mysikróliki to malutkie ptaszki , mniejsze sa tylko strzyżyki. Dobrze że żyje , kamień z serca. Pozdrówka serdeczne Kasiu.
Celina 11:06, 02 gru 2013

Witaj u mnie dzisiaj pięknie , słonecznie Aż nastrój inny

Miłego dnia Bogdziu
malgorzata_s... 11:32, 02 gru 2013

Pozdrowienia na nowy tydzień zostawiam Czytałam prognozy i podobno mrozy nadchodzą. No i jak nie znoszę śniegu teraz go będę wypatrywać bo właśnie stopniał, tylko w górach leży.
Bogdzia 12:28, 02 gru 2013

Celina napisał(a)
Witaj u mnie dzisiaj pięknie , słonecznie Aż nastrój inny

Miłego dnia Bogdziu

U mnie rano było słoneczko , teraz nie ma ale jakos jaśniej niz zwykle . Troche popieliłam i krzyż mnie boli ale lubię popracowac na powietrzu.Miłego dnia.
Bogdzia 12:29, 02 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pozdrowienia na nowy tydzień zostawiam Czytałam prognozy i podobno mrozy nadchodzą. No i jak nie znoszę śniegu teraz go będę wypatrywać bo właśnie stopniał, tylko w górach leży.

Tak słyszałam te prognozy. Ja chcę śniegu zeby przykrył to co wykiełkowało a sporo tego u mnie., wiec zapraszam śnieżek do mnie. Miłego dnia Małgosiu.
Milka 13:11, 02 gru 2013

Bogdzia napisał(a)

U mnie rano było słoneczko , teraz nie ma ale jakos jaśniej niz zwykle . Troche popieliłam i krzyż mnie boli ale lubię popracowac na powietrzu.Miłego dnia.

Ja wczoraj plewiłam, a dziś w nocy cały kręgosłup mnie bolał i nie wiem czemu tyłek też
wracam do czytania
Milka 13:13, 02 gru 2013

Bogdzia napisał(a)

Jeśli gołabki Ci smakowały to może i ciasto chałwowe też bedzie smakowało? Tyle zostało od wczoraj. Smacznego i miłego dnia.

wygląda apetycznie, a że jest, to na pewno, skoro tylko tyle zostało
Pozdrawiam, u nas wiosennie, ciepło i słonecznie
jotka 13:34, 02 gru 2013

Bogdziu, popieram pomysł, żeby śnieg padał na ogrody, a nie na drogi i chodniki No i może jeszcze sypać w górach na trasy zjazdowe

U mnie dziś chłodno bardzo, ale słonecznie Na ciasto tylko popatrzyłam, bo ostatnio miałam 2 wizyty koleżanek i każda ze słodkim przyszła, więc limit wyczerpany Hmmm, właściwie to limit listopadowy, więc może skoro to już grudzień

Lecę myć szkło w witrynach, bo świecące słonko pokazało mi, że już najwyższy czas