Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:43, 20 mar 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Jak odlatują na jesień to aż mnie coś za serce chwyta, a ja z tych twardo stąpajacych po ziemi...

Ja też z tych twardych ale te widoki za serce łapią.
Bogdzia 20:46, 20 mar 2014

Kondzio 20:47, 20 mar 2014

Ale krokusowo pieknie
an_tre 20:47, 20 mar 2014

Bogdzia napisał(a)

Aniu były wcześniej przed tymi deszczami ostatnimi , w deszczu nie było co fotografowac bo pozamykane i dopiero dziś od nowa uśmiechały się wesoło do słonka wiec znów są zdjecia.Pozdrówka serdeczne.

Bogdziu te wcześniejsze też oglądałam i czekałam na więcej jednak w dużych kępach to jest to
mnie zupełnie poginęły białe i z przyjemnością poparzę na nie u ciebie
pozderki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
malgorzata_s... 20:51, 20 mar 2014

Bogdzia napisał(a)

Trzymaj kota w domu zeby nieszcześcia nie było, teraz ich pora i dla nich ogród.

Tak robię wychodzi tylko jak ja jestem w ogrodzie i dzwonek ma na obroży coby go słyszały
Gabriela 20:53, 20 mar 2014

Piękne krokusowe łączki. Bardzo spodobały mi się te białe, chyba nigdy takich nie miałam.
Gdzie masz te krokusy - wszędzie po trochu, na rabatach rododendronowych czy w lasku?
Bogdzia 20:59, 20 mar 2014

Kondzio napisał(a)
Ale krokusowo pieknie

Macham Konrad.Bardzo mnie dzis cieszyły te kolorki.
Bogdzia 21:01, 20 mar 2014

an_tre napisał(a)

Bogdziu te wcześniejsze też oglądałam i czekałam na więcej jednak w dużych kępach to jest to
mnie zupełnie poginęły białe i z przyjemnością poparzę na nie u ciebie
pozderki

Aniu mnie co rok wymarzaja , te wszystkie to kupione sa na jesieni. Niestety nic mi się nie chce utrzymac z roku na rok , najwyżej jakieś marne listki wypuszcza. Marzy mi sie żeby sie rozrosły ale nic z tego nie bedzie , tak jest od lat.
Bogdzia 21:02, 20 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Tak robię wychodzi tylko jak ja jestem w ogrodzie i dzwonek ma na obroży coby go słyszały

To mnie uspokoilaś. Dochowasz sie młodych szpaczków , ja je lubię choc sąsiadowi czereśnie objadaja ale swoje tez bym im oddała.
Bogdzia 21:05, 20 mar 2014

Gabriela napisał(a)
Piękne krokusowe łączki. Bardzo spodobały mi się te białe, chyba nigdy takich nie miałam.
Gdzie masz te krokusy - wszędzie po trochu, na rabatach rododendronowych czy w lasku?

Mam mniejsze łączki na brzegach rabat przed rh a w lesie mam dwie duże grządki tylko na te wczesne bo potem już tylko cień tam jest i nic nie urośnie. W lesie jest grządka 7m i 8m kwadratowych i tą mniejsza jeszcze w tym roku powiększę.Pozdrawiam Gabrysiu. To ta mniejsza , większej nie zrobiłam bo strasznie nierówno na niej zakwitają.