Bogdzia
21:58, 17 gru 2014

Ewo Marzenko , Basiu, Marto i Agnieszko , myślę ze sie dobrze rozumiemy pisząc o świetach ale nie chcę rozwijac tego tematu bo to nie jest odpowiednie miejsce. Czasem sie cos napisze ale za dlugo ciągnąc nie można , tym bardziej ze jak pisze Marta to osobiste sprawy , przeżycia i nie nadaja sie do czytania przez wszystkich .Dużo by można powiedziec więc tym bardziej lepiej tego uniknąc. Buziaki serdeczne Wam przesyłam.
PS Paszteciki dziś piekłam i ciasto cytrynowe , choc z bita śmietaną ale na ostatnią chwilę nie lubię robic a przechowuje sie w zamrazarce moim zdaniem całkiem dobrze.Tak sie przyzwyczaiłam do mrożonych ciast ze inne wcale mi nie smakują bo tu mam ciasto i lody razem.Pewnie wiele osób a nawet wiekszośc ma inne zdanie na ten temat ale mnie to nie przeszkadza

PS Paszteciki dziś piekłam i ciasto cytrynowe , choc z bita śmietaną ale na ostatnią chwilę nie lubię robic a przechowuje sie w zamrazarce moim zdaniem całkiem dobrze.Tak sie przyzwyczaiłam do mrożonych ciast ze inne wcale mi nie smakują bo tu mam ciasto i lody razem.Pewnie wiele osób a nawet wiekszośc ma inne zdanie na ten temat ale mnie to nie przeszkadza