Chyba za wcześnie poszłam wczoraj spać, że tak cudne zdjęcie mi umknęło, gdy je zobaczyłam pomyślałam to samo co Irenka, więc z Irenką poszuramy i porzucamy się trochę, ale będzie śmiechu Bożenko dołączysz ?
Bożenka chora i ma siedzieć pod pierzyną Ale ja się dołączę do szurania i tarzania... też to lubię.... u siebie czekam ,aż więcej liści spadnie i też szur- szur.. a dopiero potem sprzątam
Ale w tych kolorowiutkich chyba żal zrobić szuranko
Dziewczyno Ty chyba mieszkasz w raju takie widoki z salonu toż to rozpusta PIĘKNiE
Aniu witam niespodziewanego Gościa. Miło że zajrzałas. Ja do Ciebie czasem zaglądam ale nie piszę nic bo jak nawiązują sie dialogii to wypada zaglądac częściej, bardziej systematycznie, a ja nie wyrabiam się z tymi odwiedzinami. Masz piękny ogród. Bardziej nowoczesny niż ja bo i wiele młodsza ode mnie jesteś. Ciesze sie że i mój Ci sie spodobał i dzięki za wizytę.
Na dobranoc dla Bożenki piosenka Wolnej Grupy Bukowina-Piosenka dla przyjaciela
Przeczekamy jeszcze jedną zimę
Żeby znów móc się spotkać przyjacielu
Opowiedzieć co dobrego
I zapomnieć o złych chwilach
Przeczekamy a gdy wiosną wyschną drogi
Dogonimy tych co przeszli obok
Przeczekamy jeszcze jedno lato
Wciąż nie wierząc że na karku mamy jesień
A dziewczynom co odeszły
Odeślemy listy z deszczu
Przeczekamy żeby życia zbyt nie trudzić
A epilog dopiszemy garścią złudzeń
Przeczekamy cisze między nami
Płoche słowa i rozmowy nieskończone
Chleba nigdy nam nie zabrakło
Popatrz, znowu kwitnie jabłoń
Przyjacielu gwiazda spadła
Haniu dzięki za piosenkę dla przyjaciela. To bardzo wymowny gest. Bardzo dziekuje.
Bogdziu, jestem po prostu ZAUROCZONA !!! Twoim cudownym ogrodem , jego kolorystyką , kompozycjami... no, słow mi brak aby to wyrazić !
Marzenko jak mnie tak chwalisz to jeszcze moje ulubione dołożę.Oczywiście robione przez okno salonu.
Ja też na dobranoc oczy pocieszę
Bogdziu wypada nie wypada - ja zaglądam jak mam czas a teraz mam - 5 minut
to zdjęcie rewelacja - a siedzieć przy tym oknie ..... aj
proszę wklej jak kwitną rh żeby porównać jak to wygląda i żeby wybrać wiosna czy jesień w Twoim oknie?
zagłosuję
pozdrawiam
I zawsze mówię, że ogród Bogdzi traci... bo na zdjęciach nie widać jaki on wielki.. wiec pozwoliłam sobie wkleić nasze foto w odpowiedniej wielkości do roślin z tego samego miejsca Jesteśmy tu dwie Takie maleńkie
Ani czarodziejce nic nie powiem bo powiedziałam osobiście.Robie zdjecie , jestem w salonie i jestem pod rh-fajnie.
niewiarygodnie piekne! Niewiele tak wspaniałych miejsc w życiu widziałam.
Dzięki Agatko. Mój ogród to efekt 12 lat pracy. Oczywiście te największe drzewa mają więcej lat , myślę że najstarsze pewnie setkę ma ale i drzewa posadzone przeze mnie już duże urosły . Na działce były tylko te buki a np świerki po lewej stronie , sosny i brzozy to już wszystko my sadziliśmy.Myśle że prędko urosły.
Miało być słonecznie,a tu.......mżawka! Pozostaje szybki spacer z psem i ,....kawka!
Na rozjaśnienie horyzontu......spóźnione margerytki....
A u mnie dosyc ładnie było i bez mrzawki a i tak zmarzłam bo z umyta i co prawda wysuszona głowa od fryzjera i tak zmarzłam. Ot życie wiecznego zmarzlaka.