Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 16:19, 14 lis 2012

ewalm napisał(a)

Toż z młodej i ładnej gosposi właśnie dla M miały by być korzyści!

No, ja się domyślam, ale być może niewspółmiernie większe niż dla Ciebie. Wszak uwolnienie od sprzątania to jeszcze nie wszystko, zwłaszcza jak grozi Ci w efekcie również uwolnienie od M.. Gospoś natomiast prawdopodobnie nie obdarzyłby M. nadmiarem korzyści, no ale nie można M. zaniedbać i zostawić zupełnie bez korzyści - to może chociaż sobie porozmawiają w tym czystym salonie na koniec.

Pomarzyc , pogadac, pożartowac, dobra rzecz a potem wszystko po staremu jak dotąd. Gospoś jednak nie w moim guście i widzę ze Agnieszki też nie.
Od gosposia wolę pomoc m.
Juzia 16:21, 14 lis 2012

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu ja u Ciebie codziennie....ale jakoś pisać nie mam o czym
U mnie nic się nie dzieje....tzn.. nic ogrodowego. Nawet fotek nie mam czasu porobić.
Czas przedszkola i chorób u mnie
Pozdrawiam!

To niedobrze Juziu jak choroby. Mam nadzieje że chociaż z przedszkolem problemów nie ma.

Ha... jak nie chodzi to już nie chce wrócić...trzeba sposobem
Ale tragedii nie ma. Choroby też spokojnie. Aktualnie zapalenie spojówek....czyli nic wielkiego

Bogdzia 16:23, 14 lis 2012

Martek napisał(a)

Nie tylko Anka ma problem z twoją ostatnio wrzuconą galerią Bogdziu .Jest zaraz 24-a ,a ja pójdę zobaczyć co słychać w mojej kuchni ;(

Ja z jedzeniem nie mam problemu, jak zjem obiad o 14 to już nie jem wogóle, ale mam ze spaniem . Jak nie spie 10godz to i w dzień muszę swoje dospac. Nie potrafiłabym tak mało spac jak TY.

No ja też nie mam problemu z jedzeniem hmm jak sobie przypomni mój budda,że nie zjadł kolacji na czas to nie da rady wcinam i o 24-ej .
Śpię różnie teraz udaje mi się spać po 6 godzin ,a wystarcza 7 -m .Ale są zawodnicy co nie wiem czy 3 godziny śpią ...

Ja mogę spać po 4godziny,5 ,ale w końcu organizm daje w kość dziękczynnie i to fajne nie jest .

Bogdziu dziękuję śliczna sikorka

Mój budda ( chudy i niepodobny do buddy) jada kolacje ale nawet nie wiem kiedy i ja mu w tym nie towarzyszę, bo on jest chudy choc jada a ja gruba choc nigdy kolacji nie jadłam.Nie ma sprawiedliwości, ale mnie to tak bardzo nie martwi.
Mala_Mi 16:23, 14 lis 2012

No to idę na coś gotowanego.... np zupka chuchana...... dawno jej nie gotowałam.....
Bogdzia 16:25, 14 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
Posągi Buddy najlepsze są w świątyniach,z domu najlepiej je wyeksmitować, a gdy by się opierały..... to ......jak mówiła moja teściowa: w japę,w japę,i po schodach!

Martko , buziaczki i całuski, ty ode mnie w japę dostajesz!

Strasznie radykalna ta Twoja teściowa była, ale pewnie miała rację, jak trzeba to trzeba......
Bogdzia 16:26, 14 lis 2012

asc napisał(a)
No to idę na coś gotowanego.... np zupka chuchana...... dawno jej nie gotowałam.....

Wiem o zupkach z torebek ale o chuchanej nie słyszałam, co to z nowinka???
Bogdzia 16:29, 14 lis 2012

eliza3 napisał(a)
No to sobie poczytałam... o wilczym apetycie, o niechęci do sprzątania w salonie, o gosposiu do pomocy nie tylko w kuchni... a przy okazji trochę się uśmiałam i popołudnie dobrze się zaczęło
Melduję, że tak się napatrzyłam na Twoje gołąbki, że moje też w piekarniku

Pod wpływem tych zdjęc kilka osób zrobiło gołąbki , więc jednak są potrzebne.

Elizko ja Cię podziwiałam za zdjęcia sikorek a dziś zajrzałam do pająków a tam Twoje zdjęcia. To Ty już wytrawny fotograf przyrody jesteś. Brawo.
Bogdzia 16:32, 14 lis 2012

Juzia_G napisał(a)

Bogdziu ja u Ciebie codziennie....ale jakoś pisać nie mam o czym
U mnie nic się nie dzieje....tzn.. nic ogrodowego. Nawet fotek nie mam czasu porobić.
Czas przedszkola i chorób u mnie
Pozdrawiam!

To niedobrze Juziu jak choroby. Mam nadzieje że chociaż z przedszkolem problemów nie ma.

Ha... jak nie chodzi to już nie chce wrócić...trzeba sposobem
Ale tragedii nie ma. Choroby też spokojnie. Aktualnie zapalenie spojówek....czyli nic wielkiego

Trudno sie dziecku dziwic jak do tego czasu nie miało takich przedszkolnych rygorów , a choroby dobrze że nie z tych gdzie sie głowę traci. Pozdrawiam Juziu (jak ja lubie tak do Ciebie mówic)
Juzia 16:43, 14 lis 2012

Bardzo ciepło odpozdrawiam Bogdziu
Bogdzia 16:46, 14 lis 2012

Juzia_G napisał(a)
Bardzo ciepło odpozdrawiam Bogdziu

Ja tez odpozdrawiam