Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:04, 11 sty 2013

bociek napisał(a)
Dajana, swietne zdjecia.
Natomiast babcie i golab rozbroily mnie totalnie i sie poplakalam ze smiechu

Bozenko, paczusie byly swojej roboty - pyyyyyyyyyyyyyyyyycha I do tego cytrynoweczka tez wlasnej produkcji

Pozdrawiam serdecznie

No to miałaś miły i smaczny wieczór, pozazdrościc. Dziś taki fajny wieczór będą miec nasze kolezanki narciarki, może cos pokażą.Pozdrawiam Kasiu serdecznie.
Zeta 20:06, 11 sty 2013

Niezłe jajo pod tą kurą .....ale zdjęcia z końmi ehhhh ulubione moje stworzonka ...kocham....kocham....kocham
Bogdzia 20:07, 11 sty 2013

Dzidko , Dajanko, Haniu,Agatko , Krzysiu, miło Was tu widziec. Cieszę sie ze nie nudziliście sie u mnie.Może częściej poproszę Dajankę o zastepstwo bo sypie śmiesznymi zdjęciami jak z rękawa.
hanka_andrus 20:08, 11 sty 2013

Bożenko,dopiero do Ciebie dotarłam,a tu babcie randkujące i całuśne koniki,o dziadkach nie wspomnę!
Dzięki Dajano!
Bogdzia 20:08, 11 sty 2013

Zeta napisał(a)
Niezłe jajo pod tą kurą .....ale zdjęcia z końmi ehhhh ulubione moje stworzonka ...kocham....kocham....kocham

Kasia a masz swojego konia? Na takiej dużej działce to bez problemu możesz miec.Pozdrówka.
Bogdzia 20:10, 11 sty 2013

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko,dopiero do Ciebie dotarłam,a tu babcie randkujące i całuśne koniki,o dziadkach nie wspomnę!
Dzięki Dajano!

Jak mnie nie ma to jest weselej niż gdy jestem. Witaj Haniu , miło Cię widziec. Ja dziś cały dzień byłam poza domem i dopiero teraz mogę chwilę usiąśc . Pozdrówka slę.
Bogdzia 20:14, 11 sty 2013

Wszystkim Gościom ze str 623 czyli Ani Monte, Elizce, Dorotce, Dajance, Marzence, Irence, Agnieszce ślę setki buziaków i dzieki ze do mnie zaglądacie.

Dajanko bałwan bardzo przystojny i piękny. Bardzo Ci sie udał.
Celina 20:33, 11 sty 2013

dajana napisał(a)
Haniu jesteś jeszcze?Mam coś extra
Nowoczesne babcie na randkowym portalu Bawią mnie już dwa lata Babcie są bezbłędne ha,ha

Ale laski!!alem sie pośmiała

Bożenko pozdrawiam
dorkow0 20:54, 11 sty 2013

Witaj Bożenko... Patrzę i patrzę, a tu Danusia... Świetne fotki, pełne humoru i radości... Pozdrawiam serdecznie Bożenko...
dajana 20:56, 11 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
Widzę że choc jestem nieobecna wszyscy świetnie sie bawią. Dajanko to prawie jak drugi wątek o zdjeciach 2012, mozna sie tak samo dobrze uśmiac.Dzięki że dostarczyłaś tyle rozrywki moim gościom i mnie oczywiście też.Buziaki.

Bozenko bo ja bardzo chciałam zrobić ci miłą niespodziankę kiedy zajrzysz Pokazać ze twój wątek nadal zyje i rozśmieszyc zarazem, wywołać radość i uśmiech na Twojej twarzy Abyś więcej patrzyła niż czytała oczków nie męczyła .To dla Ciebie kochana

Mam jeszcze z wymowną miną kiciusia

Babcię która ma wszystko w nosie byleby poczuć wiatr pod berecikiem

Świetnych rybaków

Resztę humoru na jutro bo przed snem należy wyciszać organizm nie rozbudzać , podobno .hi