Na dwór też wyszłam, ale przenikliwe zimno mnie wygoniło zdecydowanie wolę patrzeć na żółte forsycje niż zamarznięty świat, dobrze, że trochę śniegu trochę wczoraj popadało i roślinki maja nową pierzynkę
Spojrzałam u siebie na termometr, też -8, z wielką przyjemnością popatrzę na wiosenne kwiaty skąpane w słońcu
To nad ranem pewnie będzie jeszcze więcej. Fakt że lepiej na kwiatki patrzec niz nawet na termometr a co dopiero chodzic po dworzu.
Na dwór też wyszłam, ale przenikliwe zimno mnie wygoniło zdecydowanie wolę patrzeć na żółte forsycje niż zamarznięty świat, dobrze, że trochę śniegu trochę wczoraj popadało i roślinki maja nową pierzynkę
Oj tak masz rację . Pewnie u Ciebie jak i u mnie było bardzo mało śniegu . Dziś dopadało z 5cm nie jest to wiele ale na te temp wystarczy . Mam nadzieje ze nie bedzie -20. Oby nie było.
Bożenko zagladam do Ciebie a tu tyle wesolości mają dziewczyny osłupiałam na widok kołatki
czego ludzie nie wymyślą HAHAHHAHHAh
A już myślałam ,że nic nie jest wstanie mnie zadziwić pozdrawiam i lecz oczki
Spojrzałam u siebie na termometr, też -8, z wielką przyjemnością popatrzę na wiosenne kwiaty skąpane w słońcu
To nad ranem pewnie będzie jeszcze więcej. Fakt że lepiej na kwiatki patrzec niz nawet na termometr a co dopiero chodzic po dworzu.
Oj tak masz rację . Pewnie u Ciebie jak i u mnie było bardzo mało śniegu . Dziś dopadało z 5cm nie jest to wiele ale na te temp wystarczy . Mam nadzieje ze nie bedzie -20. Oby nie było.
Bożenko mamy prawie taką samą sytuację, popadało tak około 10cm i fajnie jest a mróz mógłby już nie wzrastać, wystarczy tylko taki jest pochmurno to może nie będzie tak duży
Bożenko zagladam do Ciebie a tu tyle wesolości mają dziewczyny osłupiałam na widok kołatki
czego ludzie nie wymyślą HAHAHHAHHAh
A już myślałam ,że nic nie jest wstanie mnie zadziwić pozdrawiam i lecz oczki
To Dajanka wstawia takie zdjęcia śmieszne. Ja takich nie mam niestety ale chętnie sie śmieję z wszystkimi. Pozdrawiam Celinko.
Bożenko mamy prawie taką samą sytuację, popadało tak około 10cm i fajnie jest a mróz mógłby już nie wzrastać, wystarczy tylko taki jest pochmurno to może nie będzie tak duży
To u Ciebie więcej popadało. Ja też liczę ze na temperaturach do -10 się ta zima zakończy i już cebulki lilii zamówiłam a w poniedziałek bylinki zamówię.I potem ma byc wiosna.
Byłam u narciarek w wątku . Monika wstawiła filmik, mało widac ale jak nie wstawiają zdjec to dobre i to. A Bacowa też wstawiła zdjecia ale z kamerek to też tej samej jakości . Dobre i to jak nic innego nie ma.Dziewczyny się widac dobrze bawia i o nas nie myślą.
Bożenko na bieżąco śledzę watek narciarek, filmiki oglądałam z kamerek też podglądam, wypatrywałam je przed 14, machałam do nich a one do mnie dzwoniłam do Irenki i poprosiłam żeby wszystkie pomachały jednocześnie fajnie to było oglądać bawią się świetnie a i nam przednią rozrywkę zafundowały
Jeszcze bylinek nie zamawiam, ale córka już się pali żeby to zrobić też nie może doczekać się wiosny byłam w środę w Toruniu i zakupiłam trochę nasionek kwiatków w kolorze niebieskim, w białym zakupiłam już wcześniej, większość to byliny
Bożenko uśmiechu ciąg dalszy .Szukałam takiej kołatki ale nie znalazłam .Fajnie byłoby zobaczyć reakcję tych którzy muszą wejśc i niestety wcześniej zakołatać ha,ha.Pierwszą minę mamy