Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

agniecha973 13:07, 21 sty 2013

Ja po mat-fiz. poszłam język studiować i gramatyka mi się matematyką wydaje
eliza3 13:52, 21 sty 2013

Bożenko, pozdrawiam cieplutko i życzę udanego dnia. U nas mżawka, ślisko, że strach z domu wychodzić, nawet ptaki się pochowały, bo nie lubią mieć mokrych skrzydełek i wilgotnych nóżek
Na śniadaniu były, więc może i na obiad zajrzą
Celina 14:48, 21 sty 2013

Bożenko wczoraj byłam ,a tu tyle sie dzieje! Ptaszkowo masz cudne.Ale, aby być u Ciebie na bieżąco
to już chyba nie dam rady! Zadyszka!!
dorkow0 16:07, 21 sty 2013

Witaj Bożenko, podglądam, nie zawsze piszę, ale staram się być...
Zdrówka Ci życzę i serdeczności przesyłam...
Dzidka 16:13, 21 sty 2013

agniecha973 napisał(a)
Pozdrowienia spod karmnika od podopiecznego rudzika. Melduję, że śniadanie zjadł i zimie się nie daje.

Bodajże tydzień temu rudzik pojawił się na parapecie okiennym.
Ale więcej się nie pojawił.

Czy ja dzisiaj mogłam widzieć lecącą czaplę ? siwą ? z białoobrzeżonymi skrzydłami ??????
Nigdy wcześniej takiego ptaka nie widziałam w mojej okolicy.
Mala_Mi 16:43, 21 sty 2013

Nie wchodziłam wczoraj, bo miałaś świętować z wnukami swoje święto...a tu mi gały wyszły z orbit.. chore oczka, świętowanie, a postów ponad 100

A bajka o grubodziobie superaśna.... od rana u nas piekło.... ale na wiersz o papugu to i M przyleciał obejrzeć i poczytać Nawet u siebie nie jestem na bieżąco...... wiec wybacz.......

I wszystkiego najlepszego z okazji ... dnia babci
grazyna 18:43, 21 sty 2013

Czytam o problemach z oczami,wobec tego zdrowia życzę a jak wydobrzejesz, to poczytasz
Obiecane zdjęcie:
Bogdzia 18:59, 21 sty 2013

grazyna napisał(a)
Czytam o problemach z oczami,wobec tego zdrowia życzę a jak wydobrzejesz, to poczytasz
Obiecane zdjęcie:

Dzięki Grazynko. więc to w kształcie muszli jest i rybka w środku, Nie spotkałam jeszcze takiego ale Ania Monte też chyba ma bo wiedziała o tej rybce. Dziękuję i pozdrawiam Grażynko.
Bogdzia 19:03, 21 sty 2013

asc napisał(a)
Nie wchodziłam wczoraj, bo miałaś świętować z wnukami swoje święto...a tu mi gały wyszły z orbit.. chore oczka, świętowanie, a postów ponad 100

A bajka o grubodziobie superaśna.... od rana u nas piekło.... ale na wiersz o papugu to i M przyleciał obejrzeć i poczytać Nawet u siebie nie jestem na bieżąco...... wiec wybacz.......

I wszystkiego najlepszego z okazji ... dnia babci

Aniu staram sie jak mogę mimo oczu bo tyle tu ciekawych rzeczy sie dzieje.A dlaczego u was piekło? Jakaś awaria ??Dzieki za zyczenia, wczoraj obchodziłam bo dziś do szkoły musieli iśc a potem karate i angielski.Pozdrawiam serdecznie i uporajcie się jak najprędzej z tym piekłem.
Bogdzia 19:06, 21 sty 2013

Dzidka napisał(a)

Pozdrowienia spod karmnika od podopiecznego rudzika. Melduję, że śniadanie zjadł i zimie się nie daje.

Bodajże tydzień temu rudzik pojawił się na parapecie okiennym.
Ale więcej się nie pojawił.

Czy ja dzisiaj mogłam widzieć lecącą czaplę ? siwą ? z białoobrzeżonymi skrzydłami ??????
Nigdy wcześniej takiego ptaka nie widziałam w mojej okolicy.

Dzidka no jest za wcześnie na czaple ale zawsze mogą byc wyjątki bo i u Agi jest wyjątkowo rudzik i u Ciebie był , więc i czaplę mogłas pewnie widziec.Oprócz koloru bardzo charakterystyczne w czasie lotu powinny byc widoczne długie nogi. Pozdrawiam.