Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 08:44, 21 lut 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Piękne te kwitnące jabłonie

Dzięki za dobre słowo, u Ciebie to jest na co popatrzec.Miłego dnia.
Bogdzia 08:48, 21 lut 2013

Kindzia napisał(a)
I Ty nas Bogdziu zostawić chciałaś???!!! Zobacz, ile osób Cie odwiedza i sympatię okazuje

Zapomniałam...jutro zobaczysz. Oszczędzaj się, na dłużej nam starczysz Ale egoistka ze mnie

Kasiu bardzo dziękuję za to okazywanie sympatii której rzeczywiscie doświadczam.Wszyscy jesteśmy tu sobie potrzebni i dobrze miec tylu przyjaciół. Miłego dnia.
Bogdzia 08:50, 21 lut 2013

GorAna napisał(a)
Spaceruję po Twoim wątku i napatrzeć się nie mogę toż to raj na ziemi
Gratuluję Jak pozwolisz będę Twoim gościem, napewno dużo się nauczę, nic tylko czytać i napawać się widokami
Pozdrawiam

Aniu witam Cię serdecznie. Byłam juz w Twoim ogrodzie ale nic nie pisałam , dziś zajrzę i zostawię slad.Do siebie zawsze zapraszam.
hanka_andrus 09:00, 21 lut 2013

Witam i o zdrowie pytam? Chyba jest, bo już gadasz z dziewczynami, ja dopiero się melduję.
O ptaszkach nic nie napiszę, bo nie widzę, o kwiatkach nic, bo nie kwitną, obiadu jeszcze nie wstawiam, to o bolącej nodze nic i mówić nie będę. Samo wlazło, samo wyjdzie. Trutka na nią albo co?
Pogody dla Ciebie jaką chcesz życzę, bo słoneczko ponoć dla Rh zabójcze teraz.
Pozdrawiam

Bogdzia 09:42, 21 lut 2013

hanka_andrus napisał(a)
Witam i o zdrowie pytam? Chyba jest, bo już gadasz z dziewczynami, ja dopiero się melduję.
O ptaszkach nic nie napiszę, bo nie widzę, o kwiatkach nic, bo nie kwitną, obiadu jeszcze nie wstawiam, to o bolącej nodze nic i mówić nie będę. Samo wlazło, samo wyjdzie. Trutka na nią albo co?
Pogody dla Ciebie jaką chcesz życzę, bo słoneczko ponoć dla Rh zabójcze teraz.
Pozdrawiam

Haniu jak miło Cię widziec, miałam zaraz iśc do Ciebie tylko najpierw zawsze wchodzę do osób które u mnie były. U mnie -6 stopni ale jest śnieg więc nie martwię się o nic. Ta zima dla mojego ogrodu to ideał, byle tak dalej było.Niedobrze ze noga Cię boli ale jak wyjdzie słonko to wygrzejesz i przestanie. Ja w tym roku nie mam problemu ale w innych latach tez się zdarzało że kolano mnie bolało ale tylko zimą.Lubie Twoje zdjęcia takie proste , naturalne.Konwalie też mam. Miłego dnia i niech Cię ta noga już nie boli. Buziaczki.
Bogdzia 09:56, 21 lut 2013

A ja sobie zrobie dzis wiosne , a co?

Bogdzia 09:58, 21 lut 2013

Celina 09:58, 21 lut 2013

Witaj Bożenko

Ciągnie mnie na moją działeczkę bardzo .Ale chyba nic zielonego nie wykukam bo sypie tak jakby jakiś worek z pierzem rozsypało

dla roślinek moze dobrze ale nastroju to mi nie poprawia ,bo nie jestem wielbicielka zimy!

ja z tych ciepłolubnych

pozdrawiam
Bogdzia 10:00, 21 lut 2013

Bogdzia 10:02, 21 lut 2013

Celina napisał(a)
Witaj Bożenko

Ciągnie mnie na moją działeczkę bardzo .Ale chyba nic zielonego nie wykukam bo sypie tak jakby jakiś worek z pierzem rozsypało

dla roślinek moze dobrze ale nastroju to mi nie poprawia ,bo nie jestem wielbicielka zimy!

ja z tych ciepłolubnych

pozdrawiam

U mnie też sypie ale ponieważ jest -6 to snieg mnie nie martwi.Już niedługo zmienią sie kolory, jeszcze troszkę wytrzymaj. Miłego dnia.