Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:35, 21 mar 2013

Kondzio napisał(a)
U nas sypię śnieg hi hi hi już głupieje wczoraj wiosna a teraz zima hi hi hi

Myślałam że do Was już ten śnieg nie dojdzie.Wyglada na to ze zima nie ma zamiau odejśc.Pozdrówka.To w sobotę się widzimy?
Kondzio 21:36, 21 mar 2013

Bogdzia napisał(a)

Myślałam że do Was już ten śnieg nie dojdzie.Wyglada na to ze zima nie ma zamiau odejśc.Pozdrówka.To w sobotę się widzimy?
Tak będę jak zwykle hi hi hi
Bogdzia 21:41, 21 mar 2013

Kondzio napisał(a)
Tak będę jak zwykle hi hi hi

To do soboty.Hi hi.
Kondzio 21:42, 21 mar 2013

Bogdzia napisał(a)

To do soboty.Hi hi.
No ale się ciesze hi hi hi
mira 23:03, 21 mar 2013

Bogdziu dziękuję za śliczną wiosnę u mnie - pozdrawiam Cię wiosenni i cierpliwości dla zimy życzę i Tobie i sobie
wiunia 01:05, 22 mar 2013

Bożenko życzę wiosennych nastrojów
anipla 02:08, 22 mar 2013

Bogdzia napisał(a)

Taka róznica jest możliwa mimo że blisko do siebie mamy. Ty faktycznie w mniej osłonietym terenie jestes i pewnie dlatego masz zimniej. Byłaś u Karoliny?

Jeszcze nie byłam ,raz mi nie pasowało a raz Karoli,na jutro się umówiłyśmy wstępnie tylko też nie wiem jak to z drogą będzie (mam nadzieję że uda mi się jutro dojechać),zasypało a do tego jutro kurier ma przywieźć mi Hortensję Limelight - reklamowałam tą którą kupiłam że to nie limka i uwzględnili ...ciekawe co teraz mi wyrośnie.
Coś czytałam że jakieś podwójne zamówienie Ci wyszło z roślinami, jak będziesz miała za dużo to mogę coś odkupić.
Bogdzia 07:51, 22 mar 2013

anipla napisał(a)

Jeszcze nie byłam ,raz mi nie pasowało a raz Karoli,na jutro się umówiłyśmy wstępnie tylko też nie wiem jak to z drogą będzie (mam nadzieję że uda mi się jutro dojechać),zasypało a do tego jutro kurier ma przywieźć mi Hortensję Limelight - reklamowałam tą którą kupiłam że to nie limka i uwzględnili ...ciekawe co teraz mi wyrośnie.
Coś czytałam że jakieś podwójne zamówienie Ci wyszło z roślinami, jak będziesz miała za dużo to mogę coś odkupić.

O zamówieniu napiszę później bo teraz się spieszę. anita wybierz sie na spotkanie , możesz słuchac i nic nie mówic a ponieważ Karola chyba też sie wybierze to może by była okazja by zabrała Twoje roślinki i nie musiałabyś do niej jechac. Podam na pw mój tel , czasem może sie przydac.
Bogdzia 07:54, 22 mar 2013

Miłego dnia wszystkim zycze, mam dziś dużo do zrobienia. Buziaki.

anipla 09:12, 22 mar 2013

Bogdzia napisał(a)

O zamówieniu napiszę później bo teraz się spieszę. anita wybierz sie na spotkanie , możesz słuchac i nic nie mówic a ponieważ Karola chyba też sie wybierze to może by była okazja by zabrała Twoje roślinki i nie musiałabyś do niej jechac. Podam na pw mój tel , czasem może sie przydac.

słuchać i nic nie mówić..-ha ha ha - chyba bym nie wytrzymała -gaduła jestem , ale to już wiesz