Gardenarium
15:45, 30 sty 2011
Pierwsze pytanie Zbyszku - to jest ok zostałeś powiadomiony ile masz plusików, potem masz w forum plusiki, a tam na listę nie musisz wracać. Lista jest tylko z dwóch dni i informuje ile było wpisów każdego dnia na Forum.
Przechodzimy do Forum, plusiki pozostają przy tych wątkach, których nie odwiedziłeś i wiesz, co masz jeszcze zaległe.
Dla mnie to wszystko działa bez zarzutu, tak sobie to wyobrażałam.
Najpierw zaglądam ile było wpisów, a potem przechodzę na Forum i czytam, czego nie czytałam w dowolnej kolejności. Jak nie zdążę, wiem jutro co mi zostało i co przybyło.
Przechodzimy do Forum, plusiki pozostają przy tych wątkach, których nie odwiedziłeś i wiesz, co masz jeszcze zaległe.
Dla mnie to wszystko działa bez zarzutu, tak sobie to wyobrażałam.
Najpierw zaglądam ile było wpisów, a potem przechodzę na Forum i czytam, czego nie czytałam w dowolnej kolejności. Jak nie zdążę, wiem jutro co mi zostało i co przybyło.

Instagram Ogrodowiska