Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

Milka 10:14, 15 lis 2013

eliza3 napisał(a)

Masz rację, kiedy za oknem jesień, trzeba znaleźć sobie zajęcie na długie popołudnia i wieczory.
Zrobię jeszcze trochę, może parę się uchowa na spotkanie ogrodowiskowe i będzie jak znalazł dla wielbicieli aniołów

Wspaniale
eliza3 14:08, 15 lis 2013

Aniu, Ulciu, Bogusiu Irenko miło, że Wam się aniołki podobają, u mnie listopad zawsze aniołowy
Ostatnio jakoś mnie wzięło na prace ręczne i bawię się też innymi rzeczami. Ostatnio zamknęłam trochę lata w kamieniach przywiezionych z nad morza przez wnusię.

Milka 14:29, 15 lis 2013

No nie, jeszcze coś takiego! jestem pełna podziwu i dochodzę do wniosku, ze u mnie ich brak
eliza3 14:35, 15 lis 2013

irena_milek napisał(a)
No nie, jeszcze coś takiego! jestem pełna podziwu i dochodzę do wniosku, ze u mnie ich brak

Czego Ci brakuje Irenko, kamyków ?
boguslawa_ma... 14:48, 15 lis 2013

eliza3 napisał(a)
Aniu, Ulciu, Bogusiu Irenko miło, że Wam się aniołki podobają, u mnie listopad zawsze aniołowy
Ostatnio jakoś mnie wzięło na prace ręczne i bawię się też innymi rzeczami. Ostatnio zamknęłam trochę lata w kamieniach przywiezionych z nad morza przez wnusię.

Ja też kiedyś z nad morza kamyków przywiozłam i na rabacie położyłam ,no ale żeby takie cudo zrobić
nawet bym nie pomyślała a co dopiero zrobić
Bogdzia 15:14, 15 lis 2013

Też podziwiam szczególnie precyzję wykonania,sliczne są. I kamyki fajne takie kolorowe na poprawę humoru świetne.Pozdrawiam Elizko.
eliza3 15:27, 15 lis 2013

boguslawa_madejska napisał(a)

Ja też kiedyś z nad morza kamyków przywiozłam i na rabacie położyłam ,no ale żeby takie cudo zrobić
nawet bym nie pomyślała a co dopiero zrobić

Takie kamyki są bardzo miłe w dotyku i myślę, że moim dziewczynkom bardzo się spodobają, zwłaszcza tej która je zbierała
eliza3 15:35, 15 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
Też podziwiam szczególnie precyzję wykonania,sliczne są. I kamyki fajne takie kolorowe na poprawę humoru świetne.Pozdrawiam Elizko.

Dziękuję Bogdziu, jak to miło, że komuś się podobają moje drobiazgi Pozdrawiam Cię serdecznie.
Urszulla 16:49, 15 lis 2013

Fantastyczne, ale pomysł!
eliza3 16:57, 15 lis 2013

Urszulla napisał(a)
Fantastyczne, ale pomysł!

Ulka, a pamiętasz jak wzięłam jedną serwetkę od Ani ??? Dwa kamyki ozdobione są tą serwetką, ciekawa jestem czy wiesz które ?