Dziękuję Grembosiu
a na dobranoc, bo mnie dzisiaj słania, tak mnie ogród wykończył, fotka z tamtego roku, miałam coś porobić nad morzem w niedzielę, ale przez ta mgłę nic z wyjazdu nie wyszło
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Witam wszystkich po całodziennej pracy w ogrodzie, wsadziłam dzisiaj samych donic z tulipanami 60 a w donicy średnio po 7 cebulek albo i więcej do tego narcyzy czosnki, puszkinie i śnieżniki Przyszły też róże z Floribundy i irysy żyłkowane i cebulice od Królika, są ładne nie wysuszone
Zdjęcia zrobione po obiedzie tu widać jak sikorka ma w dziobie ziarenko, nikogo nie dopuszczają do karmnika, a co im spadnie na stół to zjadają wróble a tu z lewej leci "perszing" sesja "sikorkowa" zakończona
Całkiem nieźle wyszła Ci ta sesja sikorkowa. Sikoreczki spryciule... ja też podglądam sikorki, bo jest ich mnóstwo, ale zdjęć jeszcze nie próbowałam robić, chyba sprzęt mam za słaby. Ptaszków jeszcze nie dokarmiam, ale spaceruje... tak, tak... spaceruje ich sporo po ogrodzie i nie tylko sikorki
Aniu, pracowity dzień za Tobą! Nasadzenia robisz imponujące! Pogoda musiała Ci sprzyjać. Ja wyjazd na działkę odpuściłam dzisiaj sobie. Z jabłkami się borykałam))
A nie za wcześnie dokarmiasz ptaki? Domyślam się, że wyprobywujesz jak ptaki poradzą sobie z nowymi karmnikami