Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

monteverde 19:40, 26 sty 2013

Urszulla napisał(a)
A jak długo moczysz te nasionka w preparacie.....rozumiem że pomidory i paprykę, tak

nie więcej jak 15 min., tylko potem połóż na bibułę bo muszą obeschnąć
monteverde 19:42, 26 sty 2013

barbara_krajewska napisał(a)
O, jak kuna to kłopot!

nie mam do sąsiada telefonu a ubierać mi sie nie chce bo zimno, może nic mu nie zrobi w samochodzie
Tinka 19:47, 26 sty 2013

monteverde napisał(a)
U mnie dzisiaj piękne słoneczko świeciło rozpuszczając śnieg , który w postaci kropli spadał z dachu, nareszcie słońceOgród śpi tylko koty buszują zostawiając ślady

dla Joli ptaszki

No prosze jaka stolöwke otworzylas...Pozdrawiam
monteverde 20:14, 26 sty 2013

Głodnego trzeba nakarmić
kaisog1 20:30, 26 sty 2013

monteverde napisał(a)

Ania ale słoneczko u Ciebie!!!! Jak ja bym chciała słońca..... chandrę dziś mam a słoneczka nie widać

Gosia przy urodzinach chandra, a fe.... myślę , że Paweł pomyślał o wieczornej kolacji przy świecach? buziaczki i różyczka na chandrę, na pewno pomoże

Aneczko rożyczka poprawiła mi humor .....Paweł go popsuł z samego rana więc.... Nie gadam z nim! Foch mam na Niego
monteverde 20:41, 26 sty 2013

kaisog1 napisał(a)

Ania ale słoneczko u Ciebie!!!! Jak ja bym chciała słońca..... chandrę dziś mam a słoneczka nie widać

Gosia przy urodzinach chandra, a fe.... myślę , że Paweł pomyślał o wieczornej kolacji przy świecach? buziaczki i różyczka na chandrę, na pewno pomoże

Aneczko rożyczka poprawiła mi humor .....Paweł go popsuł z samego rana więc.... Nie gadam z nim! Foch mam na Niego

Gosia może nie będzie tak źle, moja babcia mówila " dzień pokłóci, noc pogodzi " masz 0,5 h na koniec focha
hanka_andrus 20:43, 26 sty 2013

W poniedziałek przyniesie walizkę z prezentami.
an_tre 20:47, 26 sty 2013

monteverde napisał(a)

U nas dziś po wczorajszej mgle był piękny słoneczny dzień Wybrałam się nawet na dość długi spacer, ale jak wracałam zrobiło się bardzo zimno zaczął wiać wiatr, w domu zobaczyłam , że jest -12

U nas też teraz jest wiatr i nie przyjemnie patrzyłam na ulicę teraz przez okno i zobaczyłam kunę, najpierw myślałam , że to kot ale jak się ruszyła zobaczyłam , że to ona długie białe wąsy , umaszczenie ciemno brązowe, wlazła pod samochód sąsiada musiał niedawno przyjechać , ciepła szuka, ale jak mu przewody załatwi to będzie bida, czekałam trochę, że wylezie, żeby ją sfocić ale siedzi pod samochodem i w środku miasta nie boi się
Tak Aniu kuny potrafią narobić wiele szkody, wiem coś o tym
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
an_tre 20:49, 26 sty 2013

monteverde napisał(a)

Jaka śliczna różyczka, na pewno Gosi rozchmurzy lico
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Kasiek 20:52, 26 sty 2013

W prezencie na przywitanie wiosny