Aniu!! wybrałam sie do Twojego ogrodu od początku przeszłam 60 stron . godziny mi uciekają wpadnę jeszcze innym razem. zainteresowanie miałaś szklarenkami a ja swoje obsadzam iglakami by nie było widać Robisz nowe rewolucje w swiom ogr. dobrze będzie na wzór ogrodowiska . Mam jeszcze dziś wstawić kilka zdjęć , a nie wiem jak wstawiać parami w mniejszych rozmiarach. zdjęcie okroić ,a co dalej?
Ewa z wiosna ja Ci podeślę sadzonki chabra mam takiego, a agapanty możesz już kupić , wiosną przyślą, ale jak teraz zapłacisz to oni wiedzą ile mają klientów na agapanty i wysyłają w kolejności zamówień ja w styczniu dokupywałam już
Z pierwszej czy drugiej części? przeleć jak chcesz tylko obrazkowo, bo zima Ciebie zastanie następna rewolucji nie za bardzo robię za stary ogród i teraz już się nie opłaca kształtu mu zmieniać bo są stare nasadzenia, których już się nie przesadza, no cosik tam może zmienię, a raczej bardziej o niego zadbam nic poza tym a w aparacie zmień rozdzielczość na mniejszą to będą się szybciej wgrywały ja mam 640x 480, a te co masz wgrywaj normalnie i tak będą zmniejszone
Jakie piękne widoki jak patrzę że jesteś jeszcze z moich stron rodzinnych to aż mi się serduszko cieszy Pozdrawiam
Gosiu Joanno witam Ciebie serdecznie w moim wątku i zapraszam zawsze jak przyjdzie ochota, a możesz na priv mi napisać konkretnie skąd?pozdrawiam , wpadnę do Ciebie z rewizytą