Welka
17:33, 24 cze 2013
Do moich okolic nie dotarło

Kiedy przyjeżdżasz do Ol, znam już trasę do Megi

Pozdrawiam

Mogłam i ja zobaczyć jak się bawiliście
 Mogłam i ja zobaczyć jak się bawiliście 

Guła jestem
 Guła jestem
 po jakieś fajne roślinki, a dokładnie po drzewka szczepione i w formie płaczącej. Chciałam kupić modrzew szczepiony, ale odradzili mi, bo dość często atakują go szkodniki. Drugim drzewkiem jest buk, też w formie zwisającej, ale chciałam nie duży, do 1,20cm. wszędzie mają wyższe. Chciałam dosadzić to na nowej rabacie, po "małpim gaju"
 po jakieś fajne roślinki, a dokładnie po drzewka szczepione i w formie płaczącej. Chciałam kupić modrzew szczepiony, ale odradzili mi, bo dość często atakują go szkodniki. Drugim drzewkiem jest buk, też w formie zwisającej, ale chciałam nie duży, do 1,20cm. wszędzie mają wyższe. Chciałam dosadzić to na nowej rabacie, po "małpim gaju" 

ale trudno
 ale trudno  życie przed nami i niejedno spotkanie  też
 życie przed nami i niejedno spotkanie  też
 więc do następnego
 więc do następnego 

, pozdrawienia zostawiam
, pozdrawienia zostawiam  
 ale za krótko
 ale za krótko mam nadzieję, że to nie ostatni raz
 mam nadzieję, że to nie ostatni raz
 na zdjęciu jestem z Martą, Leidą i Kuklikiem
 na zdjęciu jestem z Martą, Leidą i Kuklikiem też wspaniałe dziewczyny
 też wspaniałe dziewczyny dzięki za zdjęcia Basiu
 dzięki za zdjęcia Basiu 
 dzisiaj o 22.50 przyszłam  z ogrodu, robiłam w folii przy pomidorkach i na warzywniaku wyrywałam lebiodę, bo teraz po wczorajszym deszczu pójdzie jak nic, tylko przerwę miałam na obiad
 dzisiaj o 22.50 przyszłam  z ogrodu, robiłam w folii przy pomidorkach i na warzywniaku wyrywałam lebiodę, bo teraz po wczorajszym deszczu pójdzie jak nic, tylko przerwę miałam na obiad

a ja dzisiaj musiałam bardzo uważać, bo wszędzie na ogrodzie i z przodu przed domem miałam wylęg małych żabek, jeszcze nigdy tyle nie widziałam, oczywiście bardzo ruchliwe, to udało mi się pojedyncze zdjęcia zrobić
 a ja dzisiaj musiałam bardzo uważać, bo wszędzie na ogrodzie i z przodu przed domem miałam wylęg małych żabek, jeszcze nigdy tyle nie widziałam, oczywiście bardzo ruchliwe, to udało mi się pojedyncze zdjęcia zrobić