Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

Milka 11:10, 15 lip 2013

bidula
ja w pracy, a tak sobie myślę, ale bym podciągnęła i znowu nic, po pracy to nie wiem co robić, rzucam się jak głupia po ogordzie!
Kasiek 18:37, 15 lip 2013

monteverde napisał(a)

Ojej to szkoda trzeba było wyłożyć w koło szyszki dzięki Marzenko innego wyjścia nie ma , muszę jakoś to przetrzymać

U mnie dostawa slimakow,codziennie,za darmo,w kazdej ilosci,nie pomaga popiol z kominka,szyszki i zbieranie Polozylam na widoku wielgachne nozyczki-moze sie przestrasza i same zwieja?
Aniu prezenta przytargalam
agata_chrosc... 19:31, 15 lip 2013

ale ogórasy piękne! Ja mam tylko jeden krzaczek, ale takich większych, sałatkowych i wygląda na to, że ogórki to będzie u mnie porażka. Roślinka rośnie i pojawiają sie kolejne zawiazki i na etapie kilku centymetrów zamierają. Moze wiesz dlaczego?
weronika77 20:40, 15 lip 2013

Monteverde, czy płakać, że musisz opuścić ten pełen różności ogród z ciekawym domem z cegły..czy się cieszyć, że w nowym nie będzie tyle pracy?
Avatarek zmieniony, jak zmienisz jeszcze nazwę, to jak Cię znajdę? Należysz do tych osób, co ważniejsze niż rodzina, nie znikaj z moich oczu.
Choć wylewna nie jestem, buziakami Cię obsypuję.
Megi 21:06, 15 lip 2013

Ania, daj znać jak idzie pakowanie i kiedy przyjeżdżasz do O ? trzeba jakąś kawkę wypić
monteverde 22:43, 15 lip 2013

agata_chroscicka napisał(a)
ale ogórasy piękne! Ja mam tylko jeden krzaczek, ale takich większych, sałatkowych i wygląda na to, że ogórki to będzie u mnie porażka. Roślinka rośnie i pojawiają sie kolejne zawiązki i na etapie kilku centymetrów zamierają. Może wiesz dlaczego?

Czy to są szklarniowe? pierwsze zawiązki i tak się obrywa, żeby krzaczek się rozrósł, ale jeżeli jest już duży i zasychają to może podlewasz za zimną wodą, a może brak azotu na starcie wegetacji?zasil dolistnie 0,2 do 0,3% roztworem saletry amonowej.
monteverde 22:46, 15 lip 2013

weronika77 napisał(a)
Monteverde, czy płakać, że musisz opuścić ten pełen różności ogród z ciekawym domem z cegły..czy się cieszyć, że w nowym nie będzie tyle pracy?
Avatarek zmieniony, jak zmienisz jeszcze nazwę, to jak Cię znajdę? Należysz do tych osób, co ważniejsze niż rodzina, nie znikaj z moich oczu.
Choć wylewna nie jestem, buziakami Cię obsypuję.

Weroniko cieszyć się, że nie będzie tyle pracy najbardziej szkoda roślin, ale będą inne dzięki za pamięć ja na pewno znajdę bajkowy ogród nie zniknę też jesteście dla mnie Wszyscy bardzo ważnibuziole
monteverde 22:48, 15 lip 2013

Kasiek napisał(a)

U mnie dostawa slimakow,codziennie,za darmo,w kazdej ilosci,nie pomaga popiol z kominka,szyszki i zbieranie Polozylam na widoku wielgachne nozyczki-moze sie przestrasza i same zwieja?
Aniu prezenta przytargalam

dzięki za piękną lilie może to dobry sposób
Bogdzia 22:53, 15 lip 2013

Megi napisał(a)
Ania, daj znać jak idzie pakowanie i kiedy przyjeżdżasz do O ? trzeba jakąś kawkę wypić

To najważniejsze ze w O już na Ciebie niecierpliwie czekaja.Pozdrawiam.
monteverde 22:55, 15 lip 2013

irena_milek napisał(a)
bidula
ja w pracy, a tak sobie myślę, ale bym podciągnęła i znowu nic, po pracy to nie wiem co robić, rzucam się jak głupia po ogordzie!

Ircia ta robota to pakowanie, dzisiaj tylko weszłam pozrywać troszkę fasolki szparagowej i lebiody powyrywać, bo po deszczu 3 dniowym poszła jak głupia