Dzięki Danusiu za podpowiedź faktycznie nie trafiłam tu.Nie trudno się zgubić w natłoku artykułów i pięknych zdjęć.
Chyba już wiem czemu byłam nie do końca zadowolona z zaprezentowanych zdjęć przy prezentacji hali wystawowej.Brakowało mi takich zbliżeń jak przy tych zdjęciach z różami .Zaprezentowane kwiaty były z daleka ,bokiem ,pomyślałam sobie ,że nie było można robić tak szczegółowych zdjęć ...Ale teraz wydaje mi się ,że te ujęcia przepadły....?Albo jednak zawiesiłaś obiektyw i swoje oko na kwiatach ,które są najbliższe Twojemu sercu ...
Piękne te róże i wcale Ci się nie dziwię .Trudno przejść obok takich okazów nie zachwycając się nimi ...
Przykro mi ,że straciłaś ten obszerny materiał ,ale powiedz sobie trudno ,tak się zdarza.Ja też nie mam wielu zdjęć i nie wiem nawet co się z nimi stało ...Myślę ,że to po części wina mojego męża...Jemu zdjęcia nie potrzebne do szczęścia ,a już z pewnością nie te moje

Zdjęcia wrzucone i tak powodują dużo emocji i wrażeń estetycznych ,że nie wiem czy bym więcej wytrzymała z zazdrości

)))))))))Pozytywnej zazdrości Danusiu .
Można patrzeć kilkanaście razy na foty te co są i marzyć ,planować i za to Ci dziękuję