Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

ZielonaAnia75 11:08, 23 lip 2014

Muszę się przywitać!!! Podczytuję Cię od początku i już czas, abym zawitała! Twój ogród zmienił się w przeciągu tych kilku miesięcy nie do poznania! Jesteśmy tak samo zwariowane na punkcie zielonego. Jak miło mieć taką szaloną ogrodowiczkę tak niedaleko A tak w ogóle to widziałam Cię kiedyś wiosną w agrocentrum na Sandomierskiej, poznałam Cię ze zdjęć, które wstawiłaś z relacji targów Dom Ogród. Już miałam do Ciebie podejść... ale Ciebie już nie było ;-( Będę Cię podglądać i oczywiście zakładam z góry, że kiedyś nastąpi spotkanie
Danutka 21:01, 23 lip 2014

Aga w wolnej chwili możesz zrobić zdjęcie rabaty liliowej takiej kwitnącej ? Chodzi mi o zdjęcie panoramiczne myślę o takiej rabacie u siebie ale jakoś koncepcji brak A widziałam u Ciebie ale oczywiście nie przyglądnęłam się z bliska Powiedz mi jeszcze czy te pysznogłówki czy jakoś tak rozrastają się z czasem ?
admete 07:32, 24 lip 2014

Sebek napisał(a)
Przepiękne zdjęcia

Dziękuję
admete 07:33, 24 lip 2014

Danutka napisał(a)
Liliowce boskie Jak się nie zakochać w nich
Nawet tytoń się załapał

Tyton rośnie, ale nie tak jak pod oknami, jakiś niziutki jest .
Mam nadzieję że ten co Wam dałam urośnie taki jak Wam pokazywałam
admete 07:37, 24 lip 2014

nicol21 napisał(a)
Liliowce cudniaste!!

Miałam przybiec wczoraj, ale do Was pod górkę jest, więc dobiegłam dziś. Przeczytałam gdzieś, że kolejne drzewo się zwinęło Szkoda!! Kurczę, mam nadzieję że to był ostatni egzemplarz który padł!

Liliowce dziękują

No niestety Ewelinko wiązów juz nie ma .
Wczoraj zauważyłam że jedna wiśnia umbra ma parę żółtych liści .
Mam nadzieję że to nie zapowiada tragedii bo bym się chyba zapłakała
admete 07:38, 24 lip 2014

ZielonaAnia75 napisał(a)
Muszę się przywitać!!! Podczytuję Cię od początku i już czas, abym zawitała! Twój ogród zmienił się w przeciągu tych kilku miesięcy nie do poznania! Jesteśmy tak samo zwariowane na punkcie zielonego. Jak miło mieć taką szaloną ogrodowiczkę tak niedaleko A tak w ogóle to widziałam Cię kiedyś wiosną w agrocentrum na Sandomierskiej, poznałam Cię ze zdjęć, które wstawiłaś z relacji targów Dom Ogród. Już miałam do Ciebie podejść... ale Ciebie już nie było ;-( Będę Cię podglądać i oczywiście zakładam z góry, że kiedyś nastąpi spotkanie

Witam serdecznie
Szkoda że od razu do mnie nie podeszłaś
Zapraszam jak najczęściej i mam nadzieję że zobaczymy się w realu
admete 07:42, 24 lip 2014

Ja dalej się wczasuję
Mam jeszcze gości, ale już w liczbie 1+1 więc z koleżanką ogarniamy towarzystwo, ale cały czas jeździmy
Na ogród nie mam czasu .
Wczoraj tak na szybkiego zrobiłam parę fotek przez okno .

Dzisiaj miałam znaleźć czas na sesję i wyrywanie chwastów.......ale czy pogoda pozwoli???.........leje od rana a i prognozy nie ciekawe

Pokażę moje lilie na żółtej, kupione na targach z dziewczynami - które miały być czarne!!!!! #%$^%&%*^*^(%^&^@#%#!%!$!@$!#@^

admete 07:43, 24 lip 2014

Rudbekie i limki rozkwitają

admete 07:44, 24 lip 2014

Tytoń pod oknami

admete 07:45, 24 lip 2014

Danutka napisał(a)
Aga w wolnej chwili możesz zrobić zdjęcie rabaty liliowej takiej kwitnącej ? Chodzi mi o zdjęcie panoramiczne myślę o takiej rabacie u siebie ale jakoś koncepcji brak A widziałam u Ciebie ale oczywiście nie przyglądnęłam się z bliska Powiedz mi jeszcze czy te pysznogłówki czy jakoś tak rozrastają się z czasem ?

Danutko zrobię zrobię
A może sama przyjedziesz w przyszłym tygodniu????
A wiesz że wczoraj byłam koło Ciebie?.
Odwiedziłyśmy moją znajomą, oczywiście zgubiłam się (jak zwykle) w tej Waszej mieścinie i nie wykluczone że przejeżdżałam koło Ciebie hahahahaha