Ślicznie u Ciebie
Widać, że dużo pracy wkładasz w ogród Szczególnie podoba mi się to miejsce i ... ten żywopłocik przy śliwach A jaki nawóz jesienny stosujesz?
Dziękować
wszystkie nawozy kupiłam z florovitu - muszę zgłębić temat i już na wiosnę, odpowiednio wcześnie kupić wszystko i na wiosnę i na jesień
Wczoraj rozsypałam nawóz na trawnik, podlałam zimozielone - jeszcze nie wszystko - bo pan z all miał wysłać nawozy na dwie raty i wszystkie iglaki dostały jedzonko
muszę skończyć zimozielone i podsypać wszystkie drzewa, krzewy i byliny - czyli jeszcze jeden dzień na ten temat muszę zarezerwować
hostowa pięknie się zapowiada
Anka Leśne Wzgórze;
"Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth." Marcus Aurelius
Ogród nareszcie nabiera swojego charakteru.
Cieszę się Aga, że tak szybko udało Ci się zmodernizować teren, który teraz spokojnie pozwala Ci usnąć. Jeszcze nie tak dawno napawałem się widokami Twoich pięknych tulipanów, a teraz zachwycony jestem kompozycjami traw które wręcz idealnie harmonizują się z tego typu ogrodzeniem.
Już jest ładnie, a będzie...?
No pewnie!
Pozdrawiam.