Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

admete 06:26, 10 cze 2017

admete 06:27, 10 cze 2017

admete 06:39, 10 cze 2017

admete 06:39, 10 cze 2017

anka_ 06:54, 10 cze 2017

Podziwiam, szczerze podziwiam za robotę którą zrobiłaś. Żeby tak wystrzyc wszystko to ekipa miałaby co robić.

A z czego jest ten zywopłot?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Mentha 08:45, 10 cze 2017

obrobiony ogród wygląda cudownie Widzę, ze klon jednak żyje.

Nie mogę się napatrzeć na Twoje umbry! Ja w tym roku zakupiłam i posadziłam w kwietniu. Kwiecień wiadomo jaki był I niestety moja umbra jest rachityczna, listki mają długość 1 cm. Sama nie wiem, co z nią zrobić CZy po posadzeniu Twoje też tak wyglądały, długo się rozkręcały?

A co do trawki to masz jakieś nawodnienie? Trawnik to jest najgorszy w utrzymaniu, podlewanie, nawożenie, koszenie a nie zawsze się odwdzięcza
admete 09:24, 10 cze 2017

anka_ napisał(a)
Podziwiam, szczerze podziwiam za robotę którą zrobiłaś. Żeby tak wystrzyc wszystko to ekipa miałaby co robić.

A z czego jest ten zywopłot?

Dzięki
oj czuję w mięśniach i w lędźwiowym to strzyżenie - ja mam dużo samozaparcia , cięłam 2 dni, a zawsze sobie obiecuję że rozłożę to na raty

to tuja brabant
admete 09:27, 10 cze 2017

Mentha napisał(a)
obrobiony ogród wygląda cudownie Widzę, ze klon jednak żyje.

Nie mogę się napatrzeć na Twoje umbry! Ja w tym roku zakupiłam i posadziłam w kwietniu. Kwiecień wiadomo jaki był I niestety moja umbra jest rachityczna, listki mają długość 1 cm. Sama nie wiem, co z nią zrobić CZy po posadzeniu Twoje też tak wyglądały, długo się rozkręcały?

A co do trawki to masz jakieś nawodnienie? Trawnik to jest najgorszy w utrzymaniu, podlewanie, nawożenie, koszenie a nie zawsze się odwdzięcza

żyje, ale już wiem że umiera powoli
większość liści jest jakby poprzypalanych, gałęzie nabierają dziwnego szarego odcienia

moje po posadzeniu wyglądały ok, ale moje były sadzone w maju, więc nic im już nie groziło

a trawnik...tak ma nawadnianie, choć ostatnio nie podlewaliśmy, nalewaki były włączone dopiero wczoraj pierwszy raz....i widać przysuszenie
mam nadzieję że odbije bo póki co to chwasty się w nim dobrze czują, nawet nie dwuliścienne, tylko przeróżne trawy które się zasiały

admete 09:28, 10 cze 2017

admete 09:29, 10 cze 2017