admete
19:54, 25 wrz 2017
Za mną WSPANIAŁY CUDOWNY weekend 
Spędzony w fantastycznym towarzystwie kobiet które kocham cały serduchem
To niesłychane żeby tak różne osobowości, temperamenty tak dobrze się dogadywały
Czas wypełniony rozmowami na wszystkie możliwe tematy
, wnętrzarsko - ogrodowo - życiowo - dzieciakowo - problemowo.........z przerwami na pyszne jedzonko, kawę, herbatkę pachnącą goździkami.........winem............

Byłyśmy też na zakupach gdzie zaopatrzyłyśmy się (szczególnie ja - bo jakoś do tej pory nie zabrałam się za wianki, bukiety i takie prawdziwe ładne ozdabianie domku na jesień czy święta ) w gadżety do robienia wianków, bukietów. Ja nie mogłam się powstrzymać i kupiłam trochę tasiemek do moich bombek
no i najważniejsze przywiozłam 3 drzewka

jedno planowałam, o drugim juz od dawna marzyłam bo znałam je z cudownego ogrodu który zaraz pokażę, 3 to niespodzianka która mam nadzieję nie każe czekać długo żeby pokazać swoje wdzięki
Nasz tercet składający się z Admetki - Agi, Marty - Zielonej i Konstancji -Izabeli
Nie byłabym sobą gdybym nie pobiegała z aparatem
Pisanie mi nie wychodzi
- to moje dwie towarzyszki mają ten fach w ręku 
mam nadzieję że udało mi się ująć na zdjęciach to co się czuje będąc w tym wspaniałym ogrodzie osobiście
Kto zna ogród Marty domyśla się jak się czułam gdy się w nim znalazłam
wyściskałam i wycałowałam właścicielkę i pobiegłam w ogród jak dziecko któremu pozwolono by korzystać ze wszystkich atrakcji na wesołym miasteczku

piątek wieczorem...............

Spędzony w fantastycznym towarzystwie kobiet które kocham cały serduchem

To niesłychane żeby tak różne osobowości, temperamenty tak dobrze się dogadywały

Czas wypełniony rozmowami na wszystkie możliwe tematy

Byłyśmy też na zakupach gdzie zaopatrzyłyśmy się (szczególnie ja - bo jakoś do tej pory nie zabrałam się za wianki, bukiety i takie prawdziwe ładne ozdabianie domku na jesień czy święta ) w gadżety do robienia wianków, bukietów. Ja nie mogłam się powstrzymać i kupiłam trochę tasiemek do moich bombek

no i najważniejsze przywiozłam 3 drzewka

jedno planowałam, o drugim juz od dawna marzyłam bo znałam je z cudownego ogrodu który zaraz pokażę, 3 to niespodzianka która mam nadzieję nie każe czekać długo żeby pokazać swoje wdzięki

Nasz tercet składający się z Admetki - Agi, Marty - Zielonej i Konstancji -Izabeli

Nie byłabym sobą gdybym nie pobiegała z aparatem

Pisanie mi nie wychodzi

mam nadzieję że udało mi się ująć na zdjęciach to co się czuje będąc w tym wspaniałym ogrodzie osobiście

Kto zna ogród Marty domyśla się jak się czułam gdy się w nim znalazłam

wyściskałam i wycałowałam właścicielkę i pobiegłam w ogród jak dziecko któremu pozwolono by korzystać ze wszystkich atrakcji na wesołym miasteczku

piątek wieczorem...............