Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

admete 06:08, 24 gru 2017

Dziewczyny bardzo dziękuję
admete 07:22, 25 gru 2017

Kochani życzę wszystkim ZDROWYCH RADOSNYCH WESOŁYCH
spędzonych w rodzinnej atmosferze ŚWIĄT!!!!!!

Iwonka 10:53, 26 gru 2017

Agnieszko na odrobienie zaległości na twoim wątku to ja chyba muszę wziąć jeden dzień wolnego od wszystkich moich obowiązków Na razie podziwiam dekoracje. Tak jak ty uwielbiam robić takie rzeczy. W tym roku znów nie mam ładnych paznokci na święta, jak zwykle ucierpiały przy skręcaniu, klejeniu i takich tam czynnościach dekoracyjnych Większość rozdałam do szkół, znajomych, rodziny i nawet nie mam się czym pochwalić. Zainspirowana twoimi bombkami ze "szmatek" zrobiłam sobie 8 sztuk w krateczkę, ale jak to zwykle bywa, szewc bez butów chodzi i moje bombki czekaja na dokończenie (śmieję się, że fryzury im brak).
Mam nadzieję, że wreszczie sobie odpoczywasz. Radosnego świętowania życzę
Roocika 11:57, 27 gru 2017

Obejrzałem trochę początek i trochę koniec. Ogromne zmiany, jestem po wrażeniem!
admete 07:05, 06 sty 2018

Iwonka napisał(a)
Agnieszko na odrobienie zaległości na twoim wątku to ja chyba muszę wziąć jeden dzień wolnego od wszystkich moich obowiązków Na razie podziwiam dekoracje. Tak jak ty uwielbiam robić takie rzeczy. W tym roku znów nie mam ładnych paznokci na święta, jak zwykle ucierpiały przy skręcaniu, klejeniu i takich tam czynnościach dekoracyjnych Większość rozdałam do szkół, znajomych, rodziny i nawet nie mam się czym pochwalić. Zainspirowana twoimi bombkami ze "szmatek" zrobiłam sobie 8 sztuk w krateczkę, ale jak to zwykle bywa, szewc bez butów chodzi i moje bombki czekaja na dokończenie (śmieję się, że fryzury im brak).
Mam nadzieję, że wreszczie sobie odpoczywasz. Radosnego świętowania życzę

Moje ręce i paznokcie wyglądają tak jak Twoje hahahahaha
ciekawa jestem jakie dekoracje poczyniłaś i ciesze się że moje bombki mogły być inspiracją dla Twoich

a czy odpoczęłam? kurcze bele jeszcze nie
z tego mojego przemęczenia przedświątecznego na same święta złapały mnie zatoki z mega katarem, zaraziłam dzieci i męża i wirus po sylwestrze wrócił
dziś zamiast odpoczywać mam znowu imprezę, więc odpoczywać będę dopiero jutro - mam nadzieję
admete 07:05, 06 sty 2018

Roocika napisał(a)
Obejrzałem trochę początek i trochę koniec. Ogromne zmiany, jestem po wrażeniem!

Dziękuję
admete 07:11, 06 sty 2018

Wczoraj termometr pokazał mi 13 stopni
no wiosna normalnie

przeszłam po ogrodzie i pierwszy raz po spacerze o takiej porze roku byłam zadowolona

bo jest w miarę posprzątane i rośliny duże więc ogród po śniegu i deszczach wygląda naprawdę względnie

pospacerowałam i mi się zatęskniło za O. i pracami w ogrodzie

nie skończyłam moich porównań...........może w weekend uda mi się coś wrzucić?

zostawię jeszcze zdjęcia mojej pierwszej w domu żywej choinki wysokiej do sufitu i dekoracji żyrandolowych

nad żyrandolem miał być też wianek słomiany otoczony czarnym aksamitem ale okazało się że najstarszy jest uczulony na słomę
i na szybko przed wigilią rzuciłam na niego koraliki - i tak już chyba będe robić co roku

admete 07:14, 06 sty 2018

Pokażę Wam jeszcze wianki które wypociłam przed samymi świętami wstając codziennie o 4.20 rano - bez budzika , moja głowa tak pracowała że nie dawała spać tylko kazała robić

admete 07:14, 06 sty 2018

admete 07:15, 06 sty 2018