32 drzewa wcisnęłaś u siebie??? Czarodziejka Jak tam hamak już rozstawiony?
Ale pakowne to puzdereczko
Witaj Gabisiu W końcu dotarłam i do Twojego ogrodu.. to było fascynujące kilka dni( przeleciałam watek od początku!) Chciałam tylko napisać,że masz zachwycający skrawek na tej ziemi! Bałam się drzew w ogrodzie..ale jesteś najlepszym przykładem,że nawet na niewielkiej przestrzeni to one robią ogród.. reszta to ozdobniki( też ważne) ,no ale bez tej drzewiastej bazy, to ..no właśnie to nie to samo Będę się natychać i pewnie skorzystam z niektóych Twoich pomysłów jeśli pozwolisz
Gabrysiu masz talent i do ogrodu i do wnętrz. Wszystko jest takie wyważone, eleganckie. Bardzo lubię do Ciebie zaglądać, czasem po cichutku wzdycham, ale teraz piszę i zostawiam serdeczne pozdrowienia
Gabisiu, po prostu cudownie u Ciebie! powierzchnię mamy chyba podobną a ja mam "tylko" 12 drzewek
Gabisiu ja tylko powiem, że ja prawie codziennie do Ciebie zaglądam i uprasza się o nowe fotki bo jam spragniona piękna użytecznego i nieużytecznego
Buziaczki zostawiam wspaniałej ogrodniczce!
O widzę ze blisko, korony całkiem sie stykają? 1 m od siebie?
Piękne te amanogawy, nawet ja skusiłam się na nią, choć moja miała tylko 3 kwiatuszki (sadziłam ją w kwietniu), ale jakież cenne, wywąchane na wszystkie sposoby i wyoglądane z góry, dołu...
Gabisiu,dwa razy czytałam ile ty masz drzew w ogrodzie,przyznam szczerze ,że troszkę w szoku jestem,ja kupiłam ostatnio 3 klony kolumnowe i bałam się,że za dużo...koniecznie muszę cię do siebie zaprosić Jak ja lubię ten Twój avatarek....bardzo!