Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mirkowy ogród (początki)

Mirkowy ogród (początki)

Milka 13:26, 19 sie 2013

Mirka napisał(a)
Ja swoim nie ucinalam czesc trzymalam w domu w wodzie a czesc w doniczkach na dworze i w wodzie slaby przychowek.Pokarz fotke

też się nad tym zastanawiałam, czyli nie ucinam
pozdrawiam, udanego dnia
Mirka 14:38, 19 sie 2013

irena_milek napisał(a)

też się nad tym zastanawiałam, czyli nie ucinam
pozdrawiam, udanego dnia
Udanego Irenko i ja źyczę u mnie troszkę popadało♡♡a na fotki poczekam♥♥
Milka 14:40, 19 sie 2013

a u nas tylko rozochociło i koniec!
Mirka 14:47, 19 sie 2013

Oooo jak szybko byłaś u mnie ,już też mamy po deszczu mało popadał teraz słonko świeci
Milka 15:01, 19 sie 2013

i u nas
ale idę w gości najpierw, wieczorem podlewanie
aguniada 19:28, 19 sie 2013

Mireczko, pozdrawiam niedaleką sąsiadkę...
Wiele ciekawych rzeczy znajduję w Twoim ogrodzie... przede wszystkim podziwiam za zdolności do rozmnażania roślin - mnie to wychodzi jak po grudzie...
Będę do Ciebie z przyjemnością zaglądać
Pozdrawiam,
A
monteverde 22:06, 19 sie 2013

Mira pozdrawiam serdecznie, serduszka świetne, zostawiam kwiatucha
weronika77 22:16, 20 sie 2013

Mirko, kiedy Ci wysłać patyki hortensji i których? Jeżeli wiosna to przypomnij. poczytałam o rozmnażaniu, nasze bukszpany to też z rozmnażania M.Pozdrawiam.
victoriagos 19:14, 21 sie 2013

upss a ja obcinałam czubki
no nic człowiek się uczy, sadzonki znajdujace się w cieniu obok bodziszka i konwalii -uschły
sadzonki w donicy- część z czubkaimi oraz z obciętymi -cos chyba bedzie
no i reszta wsadzona do ziemi pod plotem maja zrobiony szałas z galazek (maja cień) tam tez bedą maleństwa

Mirko twoja sadzonka zywotnika jest piękna, u mnie tez chyba sie udało na razie nieruszam
moje tez sa z 2012 staly w mijscu doiero teraz widac nowe przyrosty, tlko ja wsadzilam je do ziemi w cieniu pod choinką. Wszystkie proste sadzonki uschły, przyjeły sie tylko krzywe i powyginane wrr

może ktoś wie czy można je jakoś naprostować (np, wkopać troszkę głębiej i będzie ładnie rosło)
Mirka 20:00, 21 sie 2013

victoriagos napisał(a)
upss a ja obcinałam czubki
no nic człowiek się uczy, sadzonki znajdujace się w cieniu obok bodziszka i konwalii -uschły
sadzonki w donicy- część z czubkaimi oraz z obciętymi -cos chyba bedzie
no i reszta wsadzona do ziemi pod plotem maja zrobiony szałas z galazek (maja cień) tam tez bedą maleństwa

Mirko twoja sadzonka zywotnika jest piękna, u mnie tez chyba sie udało na razie nieruszam
moje tez sa z 2012 staly w mijscu doiero teraz widac nowe przyrosty, tlko ja wsadzilam je do ziemi w cieniu pod choinką. Wszystkie proste sadzonki uschły, przyjeły sie tylko krzywe i powyginane wrr

może ktoś wie czy można je jakoś naprostować (np, wkopać troszkę głębiej i będzie ładnie rosło)
Ja już wcześniej pisalam że moje sadzonki stały w małych doniczkach od zeszłego roku 08/2012 na dworzu i w zimie też były przysypane górą sniegu więc miały ochronę i też długo czekałam aż ruszą.do 12 miały cień a potem cały czas słońce,najważniEjsze to żeby miały wilgotno w doniczkach.PozdrawiamVictoria.a co do krzywizny to daj im podrosnąć i same się naprostują też takie miałam i wyszły na prostą.hihi