Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mirkowy ogród (początki)

Mirkowy ogród (początki)

Mirka 20:06, 04 cze 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Mirka takie same chmury i u mnie ostry opad był u mnie jeszcze pstrzy trochę. Ciesze się ze mi Boże podlała i to hojnie.
Elu ja też się cieszę z deszczu.Wszystko co wczoraj posadziłam dziś pięknie podlane ☺Mam też posiane na zielony nawóz Facelia może w końcu ruszy.
Mirka 20:13, 04 cze 2017

Maly_Bialy_Domek napisał(a)
Mireczko zainspirowałaś mnie do samodzielnego wysiewu szałwii, a co Też spróbuję. Korzystałam z Twoich rad przy sadzeniu liatry i było warto, mam nadzieję, że niedługo zacznie kwitnąć
Basiu to super wiadomość.Na pewno zakwitnie moje już mają wychylaja kwiatostany.Szałwie Wysiej koniecznie ☺Widziałaś moje roczne sadzonki?Super co☺
Maly_Bialy_D... 20:19, 04 cze 2017

No właśnie super, dlatego też spróbuję
Pokaż swoje liatry proszę
Mirka 20:23, 04 cze 2017

No właśnie super, dlatego też spróbuję
Pokaż swoje liatry proszę
Basiu jak będę w sobotę na działce to cykne fotki.W tygodniu to em nadzoruje roślinki i nawet nie wiem czy wie która to liatra.☺
Maly_Bialy_D... 20:39, 04 cze 2017

He he poczekam
Monia81 21:18, 04 cze 2017

Mireczko wpadam z rewizytą dość długo to trwało, ale dotarłam i przeczytałam Twój wątek bardzo dużo z niego się dowiedziałam, za co bardzo dziękuję, fajnie tak obejrzeć, jak te wszystkie roślinki u Ciebie rosną od nasiona lub od patyczków, a teraz już piękne okazy ja co mogę to też sama sobie rozmnażam, bardzo chętnie będę wpadać do Ciebie
Mirka 21:32, 04 cze 2017

He he poczekam
Mirka 21:39, 04 cze 2017

Monia81 napisał(a)
Mireczko wpadam z rewizytą dość długo to trwało, ale dotarłam i przeczytałam Twój wątek bardzo dużo z niego się dowiedziałam, za co bardzo dziękuję, fajnie tak obejrzeć, jak te wszystkie roślinki u Ciebie rosną od nasiona lub od patyczków, a teraz już piękne okazy ja co mogę to też sama sobie rozmnażam, bardzo chętnie będę wpadać do Ciebie
Monika zapraszam serdecznie
Dla ciebie moje Naparstnice

inag 23:02, 05 cze 2017

Masz same cudne rośliny Naparstnice i piwonie kocham miłością olbrzymią. Kojarzą mi się z dzieciństwem i ogrodem babci. Do tej pory je uprawia. Niezły busz się u Ciebie zrobił
Mirka 10:28, 06 cze 2017

Witaj Ilonka Naparstnice u mnie sieją sie same w najmniej oczekiwanym miejscu ale im na to pozwalam bo je bardzo lubię za to że na mojej g ziemi chcą rosnąć.Mają u mnie dożywocie

Ilonka to dzieci z twojej Hameln siałam nasionka wiosną