Moja też na rozsadniku rośnie. Wiosną dopiero będę przesadzać.
Dziś się strasznie napracowałam (mam dość truskawek)pieleniem i wyrywaniem odrostow z truskawek.Em.posiał poplon w warzywniaku.Zaczęło padać i po robocie.
O znów na Śląsku balujesz U nas pochmurno słonko się przedziera ale całą noc padało.Cieszę się że padało bo poplon w warzywniaku wczoraj posialiśmy to może szybko wzejdzie
Nie mam tych trawek co wymieniłaś.Z tym sadzeniem to jeszcze nie wiem jak posadzić ale w kupie ładnie się trawki prezentują.U mnie całą noc padało teraz już ładnie jest
Rany... jak ty się wyrabiasz z tym wszystkim. Ja przez te ciągłe deszcze mam takie meeega opóźnienie, że hej... Masakra. A w warzywniku przydałby się poplon. A zielicho rośnie i nie ma kiedy sprzątnąć... i truskawki zarośnięte... I znowu pada...
Kwiatuszki ci zostawiam