Na początku chciałbym po raz kolejny podziękować za szczerą opinię i porady, wszystkie wezmę sobie głęboko do serca
Powiem, że nawet jak mówisz, że poniekąd styl mojej pisowni przypomina pisownie ze stron firm usługowych, to i w sumie tak dobrze, bo poniekąd "profesjonalnie" a nie nijakie, mdłe, no chyba że też?

To był mój pierwszy raz więc idealnie raczej nie mogło być. Pracuję już nad kolejnym postem i będzie inny od tego pierwszego, więcej w nim będzie właśnie swobody, moich przemyśleń.
Co do rysunku, to również mnie rozszyfrowałaś... chciałem w poprzednim wprowadzić oznaczenia oraz rzut z góry na rabatę ale jestem typem człowieka w gorącej wodzie kąpanego

Hehe
Blog założyłem przede wszystkim z myślą, że będą z niego korzystać inni... dlatego właśnie te moje propozycje, rysunki... dla mnie korzyścią będzie szlifowanie rysowania roślin, tworzenie kompozycji czy poukładanie sobie w jednym miejscu wszystkich ciekawych inspiracji.
Motto w tytule bloga chciałem w języku angielskim by zachęcić również czytelników z poza granic naszego kraju, więc również dołączyłem "tłumacza". Pomyślę jeszcze nad nazwą ale raczej pozostanie bez zmian.
Jeszcze raz dziękuję i nie masz za co przepraszać, cenie sobie w ludziach szczerość, odwagę i bezpośredniość. Pozdrawiam