Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Slawko 21:26, 24 cze 2013

Pada... pada i jeszcze raz pada! Ogród mam w wodzie cała wieś w wodzie... masakra Poprawy nie zapowiadają, aż boję się co zobaczę jutro gdy się obudzę Miałem dziś dodać kolejnego posta na bloga ale nawet nie mam ochoty go kończyć I jak tu żyć?
aga_k 21:29, 24 cze 2013

U mnie też przeszła straszna ulewa, na szczęście strat w ogrodzie nie ma ale ludzie mają pozalewane domy i nie mogą dojechać do domów, drogi zamieniły się w rwące rzeki... szkoda gadać co się z ta pogodą dzieje....
Blog czytałam, bardzo mi się podoba, czekam na kolejne wpisy
malkul 21:40, 24 cze 2013

Slawko napisał(a)
Pada... pada i jeszcze raz pada! Ogród mam w wodzie cała wieś w wodzie... masakra Poprawy nie zapowiadają, aż boję się co zobaczę jutro gdy się obudzę Miałem dziś dodać kolejnego posta na bloga ale nawet nie mam ochoty go kończyć I jak tu żyć?

Ja mam basen
Slawko 21:43, 24 cze 2013

Troszkę to aż przerażające... ja się tu martwię o rośliny a tu ludzie dopiero mają tragedie Zapowiadają, że ma tak lać jeszcze z 2 dni... więc nawet sobie nie chcę wyobrażać co to będzie. Najbardziej mnie irytuje to, że dopiero po fakcie wszystko nagłaśniają... a gdzie ostrzeżenia synoptyków, mediów o takich intensywnych opadach deszczu? Paranoja w tym kraju. Nic tylko uczyć się języka i uciekać:/

Aga Dzięki i pozdrawiam

Slawko 21:46, 24 cze 2013

malkul napisał(a)

Ja mam basen

Na obecną chwilę, to się mogę tylko cieszyć, że nie ma tak źle:/
malkul 21:56, 24 cze 2013

Och slawko -inspirujesz pięknie
Sebek 22:01, 24 cze 2013

Nie wiem czemu narzekasz na te szałwie - piękne są
Slawko 22:13, 24 cze 2013

...ale malutkie hehehe powoli przyzwyczajam się do nich... róża okrywowa zakwitła... więc ładnie się komponują z białą lawendą i kocimiętką... zdjęć nie ma bo aparat dopiero wróci ze Szwecji w środę... a po za tym przy takich warunkach pogodowych, musiałbym chyba w pontonie je robić:/
Evchen 16:04, 26 cze 2013

Zerknęłam, inspiracje piękne Brakuje mi polskich nazw roślin, nie każdy jednak ma 'w małym palcu" łacińskie odpowiedniki (chyba, że blog adresowany jest do projektantów ).. a idealnie byłoby gdyby w Twoich propozycjach rabat były miniaturki zdjęć z proponowanymi roślinami....
ach.. rozmarzyłam się

Mam nadzieję, że żalu nie masz o moje uwagi, nie mam złych intencji, wręcz przeciwnie - napisałam, bo to pierwsze co mi przyszło na myśl. Niedosyt taki...

Czy Ty zawodowo zajmujesz się projektowaniem, czy jesteś amatorem?... tak pięknie to wszystko prezentujesz, że nie mogę się napatrzeć
Slawko 16:18, 26 cze 2013

Dzięki wielkie za wszelkie uwagi, które biorę sobie do serca Polskich nazw nie używam tylko dlatego, że chciałbym aby również czytelnicy zagraniczni mogli dane rośliny z łatwością "rozszyfrować"
Świetny pomysł z tymi miniaturkami... myślałem nad kilkoma portretami, które bym ręcznie wykonywał... kto wie, może w następnym poście takie coś się znajdzie Czekam na więcej propozycji i uwag

He... wykształcenie w tym kierunku posiadam ale obecnie zajmuje się tym "dorywczo" W przyszłym roku planuję otworzyć własną działalność... czy się uda, zobaczymy Dziękuję raz jeszcze i bardzo mi miło Pozdrawiam

P.S. Polskie nazwy dodane, specjalnie dla Was