Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

grupa_trzyma... 22:42, 01 cze 2013

Irenka, czekam na słońce od Ciebie. Cieszę się, że już wróciłaś.
Madzenka 00:07, 02 cze 2013

Irenko czekam na zdjęcia Twego ogrodu. Pewnie urósł bardzo przez tydzień. Chwastami się nie przejmuj.
Milka 09:06, 02 cze 2013

Joanko, jeszcze trochę pokażę, bo warto, ale po dłuższym czasie tęskni się do naszych widoków, mimo że deszcz pada, to też ma urok

Iza, też się cieszę cieszę się z opalonych nóg, normalnie nie znoszę chodzenia w rajstopach
i póki co ciągle mi ciepło, ale dziś było już 2 razy słońce, póki co znowu się schowało

Haniu dzięki za nasze polskie kwiatuchy i oczywiście masz rację, chodzi o równowagę we wszystkim
ogród to miejsce wypoczynku, a chwasty czasami są też piękne, choć naruszają wyobrażenie naszego ogrodu

Basiu, miejsce piękne, bo jeszcze dziewicze, byłam tak jakby na wsi, i to miało urok, nie lubię tłumów, jak w typowych kurortach, no i jeszcze nie sezon był, więc tym bardziej fajnie, naprawdę mozna odpocząć; w październiku jest tam 24 stopnie, woda w morzu ciepła, więc można i o tej porze poza tłumami lecieć i na pewno tez jest tanio

Ula, masz rację deszcz padał stale, więc mężuś też nie wiele mógł zrobić, jak skończy nas moczyć, nadrobimy ostatni raz nad morzem byłam w 1991 roku i ostatni raz wtedy opalona, więc sama się dziwię swojej opaleniźnie, bo siedziałam pod parasolem

Kondzio, miło mi to słyszeć i postaram się wklejac zdjęcia, coby wątek nie gonił

Jula, nabrałam energii, mus odchwaszczać, bo jak wpadną dziewczyny, to padną z wrażenia

Kasiu, cieszę się, że przez monitor chociaż słońce ogrzewa

KasiaWB, na razie mało wrzuciłam, ale cały czas coś dokładam, może i tu ktoś znajdzie inspiracje
wypoczynek był mi potrzebny i w końcu mogłam nagadać się z córcią, cała uwaga dla niej, to jakby odkrywanie w niej ciągle czegoś nowego, fascynujące
Milka 09:08, 02 cze 2013

Grabulki i ja też
teraz jeszcze ciut zamieszania będzie, a potem wybieramy sie do was

Marzenko, wczoraj obejrzałam ogród w deszczu, bujnął, sporo nowych rzeczy kwitnie, ale jakoś bałaganiarsko wszystko wygląda
postaram się jakoś to do 8 ogarnąc, a jak się nie uda, udacie że nie widzicie chwastów
Milka 09:37, 02 cze 2013

to weneckie wybrzeże, pełno uroczych restauracji i bezpańskich zwierząt
skusiłam się na rybę, nie do końca byłam zadowolona, ale Mohito było ok orzeźwiajace
aga_k 09:52, 02 cze 2013

Cieszę się, że wycieczka się udała i odpoczęłaś Zdjęcie powyżej rewelacja Pozdrawiam
Milka 09:54, 02 cze 2013

Aga dzięki czasami trzeba odpocząć
danuta_szwajcer 10:08, 02 cze 2013

Jak widać miło spedzałas czas i miałas zasłużony odpoczynek i fajnie, że wypoczełas i to razem z córką no ale wygladacie jak siostry A chwasty Irenko u wszystkich teraz rosną tak jak i trawa do koszenia po pogoda ciągle deszczowa więc nie masz sie czym przejmowac a w dodatku z taką energią jak wróiłas to raz dwa i bedziesz miała wszystko znowu uporządkowane i bedziesz na tym leżaczku odpoczywac i podziwiacMiłej niedzieli i słoneczka
Urszulla 10:15, 02 cze 2013

Miłęj niedzieli Ci życzę we własnym ukochanym ogrodzie i z rodzinką
zdjęcie z Wenecji będzie cudowną pamiątką.
Milka 10:16, 02 cze 2013

Danusiu, na miejscu jest taka gonitwa, że czasu brak na pobycie z soba, więc bardzo się cieszyłam, że mogłyśmy na spokojnie pobyc i pogadać, tematów mnóstwo...hym jak siostry, dzięki
pocieszam się, że deszcz tak samo ogranicza wszystkich, powoli dojde do ładu, ale jakos na spokojnie, nie mam takiego parcia, na razie cieszę się domkiem i mężem