Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 14:32, 31 paź 2012

Kindzia napisał(a)

To aktualne zdjęcie? Mój miłorząb nie dość, że żółciutki, to jeszcze liście gubi.
Twój zieloniutki jeszcze

z 26.10. czyli piątku; wczoraj patrzyłam, są takie pół na pół; mam 2 różne miłorzęby, widać po listkach i różnie się wybarwiają, a tam gdzie rosną wolniej liście im lecą!

a z włosami...makabra, plama na czubku głowy mi wyszła!!
Evchen 14:34, 31 paź 2012

Iruś, coś mi umknęło?... o zmienność kolorystyczną pytam... brązy królują doczytałam.. Szatynko?
Milka 14:35, 31 paź 2012

Urszulla napisał(a)
Irenko, widzę że u Ciebie naśladownictwo natury jak rośliny na jesień kolory zmieniają to Ty też A fotki fajne z powrotem jesienne kolory. A w miłorzębie się niedawno zakochałam..

Ula, i słusznie, bo one cudne!
a z włosami cos nie tak; zrobiła sie od odbrwiania plama na czubku, zamalowałam, ale nie chwyta, chyba skończy się jednak wizytą u fryzjera i cięciem, albo kupię ciemny kolor i plamę zamaluję, jej ale sobie narobiłam, iście jesiennie!
Milka 14:36, 31 paź 2012

Evchen napisał(a)
Iruś, coś mi umknęło?... o zmienność kolorystyczną pytam... brązy królują doczytałam.. Szatynko?

Ev, wyszła makabra, jakoś trzeba ratować!!...jej, jak ja ludziskom sie pokażę, no tragedia!

szłam do brązu, ściągałam kolor, wredny nie zszedł tam gdzie chciałam i PLAMA!!!
grupa_trzyma... 14:40, 31 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Możesz, może jeszcze kilka innych; mam dąb, ambrowiec, indygowiec, śliwowiśnia, paulownia, tulipanowiec; gdzie ci wysłać? jak dostarczyć?

Oprócz dębu (już mamy) mogą być wszystkie wymienione. Adres prześlę zaraz. Kochana Irenka!
Milka 14:41, 31 paź 2012

Na kiedy to ma być? jutro 1..poczta nieczynna, rano w piąek wyślę, tak aby w sobote było
grupa_trzyma... 14:43, 31 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Na kiedy to ma być? jutro 1..poczta nieczynna, rano w piąek wyślę, tak aby w sobote było

Nie ma pośpiechu. Zielnik jest do oddania w grudniu.
Milka 14:44, 31 paź 2012

oj kamień z serca, Igor mus 6 mieć to pozbieram, w bibułke, aby ładny kształt i uszkodzeń żadnych i czekam tylko...gdzie
popcorn 14:46, 31 paź 2012

Irenko w sobote poczta nie dostarcza... ale masz sporo niespotykanych drzew! I piekne ksztalty lisci maja
Moj milorzab nie przebarwil sie na żółto na dobre, a ostatni mróz mu wszystkie liście strącił - i stoi taki bidulek -gałązka...

pozdrawiam
Evchen 14:47, 31 paź 2012

irena_milek napisał(a)

Ev, wyszła makabra, jakoś trzeba ratować!!...jej, jak ja ludziskom sie pokażę, no tragedia!

szłam do brązu, ściągałam kolor, wredny nie zszedł tam gdzie chciałam i PLAMA!!!

eee.. no tak źle to chyba nie jest... teraz wszelkie chwyty dozwolone powiesz, że nowy trend wyznaczasz