Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 17:11, 06 sie 2013

Sebuś, no mam nadzieję, ze nie będzie znowu do zmiany, bo już w niedzielę będzie Finka z roślinami
robale chyba gniazdo sobie u mnie wiją!
one na chwilkę są, dopóki się nie rozrosną, dorosłe okazy mam juz olbrzymie, taki test zrobiłąm i się udało, a ja do zdolnych ogrodniczek raczej nie należę, fuks, jak nic
Ola54 17:17, 06 sie 2013

irena_milek napisał(a)

i podcięłąm w kostkę buksiki, te jasne tylko w kostkę tnę, aby zrobić murek, odżyły www końcu

poczytuje od dawna i "się" ujawniam
Kanciki super ale na drugim zdjęciu to bukszpany? czy trzmielina?
Zdrówka życzę
Milka 17:20, 06 sie 2013

Ola, to bukszpany variegata, trudniejsze w dbaniu, ale też nawet niezłe....jednak z zielonych więcej mozna wyczarować
fajnie, ze się ujawniłaś my tak tu lubimy
Ola54 17:24, 06 sie 2013

Irenko, czytania sporo i nie zawsze jest czas na pisanie . Za gorąco na wszystko nawet na siedzenie przy komputerze ale lubię oglądać zielone ogrody
TheMagda 17:30, 06 sie 2013

Irenko czytałam miedzy innymi, że wywalasz firletki. Wywalasz całkowicie czy przenosisz?
Milka 17:36, 06 sie 2013

miło mi to słyszeć
u mnie tyle cienia, taka gra światła i czyste, rześkie powietrze dzięki drzewom; we Wrocławiu ledwo wyrabiam, jak wracam do domu, nowy duch i energia
lecimy pismo, ale racja, obłęd z upałami
Milka 17:37, 06 sie 2013

TheMagda napisał(a)
Irenko czytałam miedzy innymi, że wywalasz firletki. Wywalasz całkowicie czy przenosisz?

wywaliłam na tony, żart, ale multum, mam tyle tego, że nie da się nad nimi zapanować, ale mam jeszcze mnóstwo
a co Madziu, chcesz?
Anabell 17:49, 06 sie 2013

Irenko - masz angielski mur możesz fajnie go wykorzystać.
Jest dużo cienistego miejsca i dobrze, kupiłaś rodki dla nich idealne warunki.
Ja mam jeszcze do wsadzenia 7 szt kupionych wiosną stoją w doniczkach, tak brakuje czasu, a teraz tylko podlewanie, a mam co.
Czym będziesz podsypywała rabaty, by nie było gołej ziemi, to mnie przeraża pielenie.
Kory za bardzo nie lubię, potem ciężko coś dosadzić.
TheMagda 18:16, 06 sie 2013

irena_milek napisał(a)

wywaliłam na tony, żart, ale multum, mam tyle tego, że nie da się nad nimi zapanować, ale mam jeszcze mnóstwo
a co Madziu, chcesz?

Nieee, Irenko bo ja właśnie mam swoje sadzonki i już takie ładne. A tu nagle jedna z moich guru ogrodowych czyli TY- piszesz ze wywalasz. Uf na szczęście nie wszystko.
Bo już myślałam, że to jakiś niewypał i usuwasz całość
Anita1978 18:26, 06 sie 2013

Zmiany aż huczy! Ale lilie to masz cudne! A ja właśnie zamówiłam różne lilie na jesień, też je uwielbiam!
Ale twoje cudniaste! Pokazuj jenczęściej! Ja tak uwielbiam kwiaty!