Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Ola54 08:17, 20 sie 2013

irena_milek napisał(a)
hura u nas pada

u nas też
kitek81 08:55, 20 sie 2013

i u mnie również roślinki się cieszą
pozdrawiam :*
grembosia 10:28, 20 sie 2013

Dawno u Ciebie nie byłam, ale oczom nie wierzę ile przez ten czas zrobiłaś, przecudnie, nietuzinkowe pomysły na ogród, to lubię.
Energii w Tobie za dwóch!
Milka 10:32, 20 sie 2013

Aniu, cały czas słyszę, jakie u was upały, chyba to najcieplejszy region w Polsce, dlatego tak wszystko u ciebie rośnie; u nas rano było 16, ale padało całą noc i rośliny umyte, świeże i od razu im lepiej; ciekawa jestem, gdzie tym razem cię rzuciło w tę podróż służbową?.....na ogród się nie zapuszczałam wczoraj

JoannA, dzięki za pochwały teraz jak już mokro, łatwiej pójdzie z sadzeniem, zresztą nadal pada, więc dopóki leje, roślinki czekają; zapowiadają od jutra u nas pogodę, a w waszych regionach deszcze i burze, czyli dojdzie

aguniada, Aga, dzięki za odwiedziny tylko na pismo obrazkowe popatrz, bo za dużo tego

Krysiu, mówią, że z rodziną najlepiej na obrazku...dojdzie deszcz i do was, ale dziś jeszcze i u was i w Lublinie i u Ani gorąco!

Epodlas, Bożenko...to w takim razie zbieram, jestem nimi zachwycona, do tej pory ich nie znałam, chcę ich więcej wysiać w przyszłym roku, są takie subtelne i zwiewne, dzięki

AgnieszkaW, no Aguś, współczuję bardzo, ale wiem, że i do was dojdzie, jeszcze ciut!

Marzenko, no widzisz, niby odległość żadna, a jednak...u ciebie popadało, a u mnie później, od poniedziałku, całą noc i teraz też

Moniko, jak miło to słyszeć ja nastawiam się na rozmnażanie hortensji, na razie mam 4 limki i jedną anabelkę, ale nawet taka malutka zakwitła

Milka 10:32, 20 sie 2013

Michalina napisał(a)

u nas też

super, cieszę się z tobą, zaraz ruszymy do prac
Milka 10:33, 20 sie 2013

kitek81 napisał(a)
i u mnie również roślinki się cieszą
pozdrawiam :*

oj cieszą, wyglądają świeżo, jak po kąpieli
Milka 10:34, 20 sie 2013

grembosia napisał(a)
Dawno u Ciebie nie byłam, ale oczom nie wierzę ile przez ten czas zrobiłaś, przecudnie, nietuzinkowe pomysły na ogród, to lubię.
Energii w Tobie za dwóch!

Grembosiu, z energią i u mnie różnie, czasami mama pomysł i lecę jak struś pędziwiatr, jak się wypalę, dumam od nowa
ale oczywiście dziękuję, miło że ktoś widzi i docenia zmiany, chyba każdy ogrodomaniak tak ma
polinka 12:17, 20 sie 2013

Irenko przyszłam się przywitać bo aż wstyd Ogród z moich okolic, uśmiechnięta dziewczyna kochająca psiaki a ja nawet nie zajrzałam do Ciebie Muszę ten karygodny błąd jak najszybciej naprawić i podelektować się Twoimi roślinami Wyruszam na spacer...i pozdrawiam serdecznie z Doliny Baryczy
GorAna 12:24, 20 sie 2013

Cieszę się z Tobą
U mnie też kropi mogę coś tam poprzesadzać
Pozdrawiam
Milka 12:34, 20 sie 2013

Witaj Polinko
często poczytuję twoje pogaduchy z Agą zapraszam, myślę, ze teraz częściej będziemy na siebie wpadać
u nas też pada, nawet się cieszę, krótki relaks od ogrodu, sił przybędzie a potem znowu ruszam;

właśnie w tej chwili dotarła przesyłka z Anglii
synuś zamówił w specjalistycznym sklepie dla myśliwych i ogrodników środek na komary i inne robactwa/ dba o mamusię/
psika się tym ubranie ogrodowe, odstawia na godzinę, a potem choćby i całe plagi, nic się nie zbliży, środek ma doskonałe opinie i atesty, sprawdzę w praktyce i opowiem, czyli komary drżyjcie i inne co mnie kąsają!