Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

mira 00:25, 26 wrz 2013

niech się dobrze goi ! słoneczka i ciepła życzę
Ola54 08:03, 26 wrz 2013

Wow, to się narobiło
Czyli ogrodnictwo to nie samo zdrowie jak mówią
Pozdrawian
hanka_andrus 08:28, 26 wrz 2013

We wszystkim potrzebna jest rozwaga. Myśl i przewiduj,jak mówiła do mnie moja mama. I nieraz nawet czarne obrazy mi kazała wyobrażać. Dlatego nie biorę się za żadne takie prace. Nawet jakbym rok miała czekać, aż ktoś pomoże mi takie zamysły zrealizować.
Mam nadzieję, że rekonwalescencja postępuje w dobrym kierunku!
Zdrowia oczywiście życzę.

makkasia 15:36, 26 wrz 2013

Irenko nie miałam dojścia do neta a tutaj...szoook.
Zdrowiej ... wszystko się ułoży
przytulam cieplutko Kochana
Milka 16:04, 26 wrz 2013

Kochani, nie wiem od czego zacząć, jak zacząć, a zatem najlepiej najprościej
....... miałam sporo do przeczytania, nadrabiałam etapami, już jestem chociaż u siebie na bieżąco
bardzo, bardzo, ale to bardzo dziękuję wszystkim za wspaniałe posty, chwile otuchy, całe mnóstwo dobrych fluidów i tak wiele życzliwości, sami wiecie, że dziś to bezcenne...JESTEŚCIE WSZYSCY BEZ WYJĄTKU KOCHANI!!!!!
pomogło mi to lepiej znieść wszelkie niewygody i strach, dziś już wiem, że jest lepiej, chociaż kondycja słaba i nierówna, raz jest lepiej, raz gorzej, aż muszę leżeć, a to nie należy do moich ulubionych zajęć, bo chyba ja też mam ADHD
ale też jest optymizm, że uniknę chyba 2 operacji, a to już dużo! ręka długo nie będzie taka sprawna, ale powoli i to się uda.....ogród poczeka do przyszłego roku, może wyklują się nowe pomysły, będę podglądać sobie, co Wy robicie w swoich
dziękuję Marzence, Ani, Danusi za połączenie pomiędzy mną, a Wami wszystkimi
i jeszcze raz dziękuję

a tu słówko do Hani, to nie była piła elektryczna, ani spalinowa, zwykła , ręczna piła, ale najostrzejsza jaka może być, gdyby nie zaklinowała się i potem nie wyskoczyła, nic by się nie stało, bo na piłowałam się całe mnóstwo i to przez naście lat, ale zawsze coś się trafi, dobrze, że z happy endem bo w szpitalu napatrzyłam się na straszne tragedie, więc powrót do domu, to szybsza rekonwalescencja
już w listopadzie będę wiedzieć, co dalej z ręką

a na ogrodzie pełno liści, deszczyk pada i podlewa rh i inne przed zimą, werbeny, horti, róże i marcinki kwitną, roboty mnóstwo, nie wspomnę o tulipanach do posadzenia, ale przy pomocy M. coś tam się ruszy
ściskam was mocno, jak tylko potrafię i po kolei postaram się poodwiedzać wasze ogrody, bo one to wy, a wy jesteście mi bardzo bliscy
boguslawa_ma... 16:07, 26 wrz 2013

Irenko ja tez zdrówka życzę
AgnieszkaW 16:11, 26 wrz 2013

Irenko
Sebek 16:21, 26 wrz 2013

Jak fajnie, że już jesteś Ale pamiętaj, żeby odpoczywać - bo zdrowie masz tylko jedno na całe życie
Milka 16:23, 26 wrz 2013

Bogusiu, Agnieszko ściskam
Debra 16:23, 26 wrz 2013

Zwykła piła!!!!!!
Irenko, Ty to masz szczęście Fajnie Cię znowu widzieć i czytać. Pewnie kosztuje Cię to wiele wysiłku, ale też z racji unieruchomienia, może to jakas odskocznia.
Nie odważyłam się dzwonić do Ciebie, były informacje od Ani i Danusi, dawały nadzieję na lepsze jutro

No domyślam się, że Cię nosi i pewnie łatwo nie będzie, ale wiesz, rozsądek musi zwyciężać

Zresztą masz wspaniałą rodzine, pomogą we wszystkim, a Ty się rehabilituj