Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Mala_Mi 16:24, 26 wrz 2013

Irenko... teraz powinnaś przyjmować odwiedzających...jako chora, to wiadomo, do Ciebie sie przynosi wałówkę i każdej dać w garść po 100 tulipków do posadzenia A Panom grabie w dłoń.. i raz dwa sie zrobi porządek... a może z robotą sie uspokoi i przyjadę na kilka dni ci pomóc
Też wywijałam taką piłą.... i miałam więcej szczęścia .. ot i tyle ..... na wszelki wypadek trzymam zaciśnięte to i owo... licho nie śpi.. Ty też bądź czujny jak pies podwójny, podwórzowy, łańcuchowy i niech cie łapki nie świerzbią....
Super że sie odezwałaś....
Milka 16:25, 26 wrz 2013

Sebek napisał(a)
Jak fajnie, że już jesteś Ale pamiętaj, żeby odpoczywać - bo zdrowie masz tylko jedno na całe życie

Sebciu, jakie mądre słowa, a tys taki młodziak!
chwilowo nie dam rady długo posiedzieć, będę tak etapami do was chodzić w odwiedziny
Milka 16:30, 26 wrz 2013

Debra napisał(a)
Zwykła piła!!!!!!
Irenko, Ty to masz szczęście Fajnie Cię znowu widzieć i czytać. Pewnie kosztuje Cię to wiele wysiłku, ale też z racji unieruchomienia, może to jakas odskocznia.
Nie odważyłam się dzwonić do Ciebie, były informacje od Ani i Danusi, dawały nadzieję na lepsze jutro

No domyślam się, że Cię nosi i pewnie łatwo nie będzie, ale wiesz, rozsądek musi zwyciężać

Zresztą masz wspaniałą rodzine, pomogą we wszystkim, a Ty się rehabilituj

ano zwykła ale ta polecana, nazwy nie wymienię, coby nie reklamować, ale rzeczywiście zasłużyła sobie na dobra markę, sprawdziła się, jak nic
nosi mnie przez godzinę, potem już nie, a wczoraj nawet nie byłam w stanie na stojąco gadać przez telefon, zatem na razie muszę być ostrożna i to bardzo! Krysiu, pozdrawiam, do ciebie też zajrzę, co tam nowego
i jednak ktoś nade mną czuwa w to wierzę
Milka 16:33, 26 wrz 2013

asc napisał(a)
Irenko... teraz powinnaś przyjmować odwiedzających...jako chora, to wiadomo, do Ciebie sie przynosi wałówkę i każdej dać w garść po 100 tulipków do posadzenia A Panom grabie w dłoń.. i raz dwa sie zrobi porządek... a może z robotą sie uspokoi i przyjadę na kilka dni ci pomóc
Też wywijałam taką piłą.... i miałam więcej szczęścia .. ot i tyle ..... na wszelki wypadek trzymam zaciśnięte to i owo... licho nie śpi.. Ty też bądź czujny jak pies podwójny, podwórzowy, łańcuchowy i niech cie łapki nie świerzbią....

Aniu, będę czujna bo wiesz, jeszcze jestem na początku, więc chucham na zimno
a pomysł na zagospodarowanie gości, genialny może się to uda? już moi niedługo przybywający goście, sami będą musieli się obsługiwać, ale będę im towarzyszyć
Aniu ściskam na dziś tyle, jutro biegnę do was
Debra 16:38, 26 wrz 2013

irena_milek napisał(a)

ano zwykła ale ta polecana, nazwy nie wymienię, coby nie reklamować, ale rzeczywiście zasłużyła sobie na dobra markę, sprawdziła się, jak nic
nosi mnie przez godzinę, potem już nie, a wczoraj nawet nie byłam w stanie na stojąco gadać przez telefon, zatem na razie muszę być ostrożna i to bardzo! Krysiu, pozdrawiam, do ciebie też zajrzę, co tam nowego
i jednak ktoś nade mną czuwa w to wierzę

No sprawdziła się ta piła jak nic!!!!
Nie masz co zaglądać, chociaż zapraszam, co tam u mnie ciekawego .... Pilnuj siebie, no biedna jesteś okropnie, wszystko mnie boli jak pisze do Ciebie, bo wyobrażam sobie jak to jest...

Trzymaj się i życze Ci mnóstwa optymizmu, który i tak masz
Sebek 16:40, 26 wrz 2013

irena_milek napisał(a)

Sebciu, jakie mądre słowa, a tys taki młodziak!
chwilowo nie dam rady długo posiedzieć, będę tak etapami do was chodzić w odwiedziny

Jak już mi zagrozili operacją to stwierdziłem, że trzeba o to zdrowie zadbać Także jak to mówią mądry Polak po szkodzie
gierczusia 16:42, 26 wrz 2013

Irenko ... Jak ja się cieszę ,że już jakoś ok... Wiem ,że do stanu idealnego jest jeszcze daleko...ale powolutku , powolutku i dojdziesz do siebie , tzn do swego kciuka ...

Buziam gorąco ... I trzymaj się
polinka 16:58, 26 wrz 2013

Irenko cieszę się bardzo, że już jesteś Uważaj na siebie i przytulam Cię mocno
Debra 17:02, 26 wrz 2013

asc napisał(a)

A wiesz Aniu to świetny pomysł! Też mi to przez głowę przeszło, żeby taką Ogrodowiskową pomoc zorganizować. Gotowam nawet psa w samochód wsadzić (bedzie tam sobie spał staruszek i jechać te cebule sadzić.
Tylko czy Irenka to strawi To znaczy taki najazd.
Irenko, bylabyś jedynie za Szefa robót, a my do czarnej roboty.
No to ?
malgorzata_s... 17:04, 26 wrz 2013

O jak dobrze że już jesteś i że masz dobre wieści .Brakowało nam twojego uśmiechu .