Mala_Mi
16:24, 26 wrz 2013

Irenko... teraz powinnaś przyjmować odwiedzających...jako chora, to wiadomo, do Ciebie sie przynosi wałówkę i każdej dać w garść po 100 tulipków do posadzenia
A Panom grabie w dłoń.. i raz dwa sie zrobi porządek... a może z robotą sie uspokoi i przyjadę na kilka dni ci pomóc 
Też wywijałam taką piłą.... i miałam więcej szczęścia .. ot i tyle ..... na wszelki wypadek trzymam zaciśnięte to i owo... licho nie śpi.. Ty też bądź czujny jak pies podwójny, podwórzowy, łańcuchowy i niech cie łapki nie świerzbią....
Super że sie odezwałaś....

Też wywijałam taką piłą.... i miałam więcej szczęścia .. ot i tyle ..... na wszelki wypadek trzymam zaciśnięte to i owo... licho nie śpi.. Ty też bądź czujny jak pies podwójny, podwórzowy, łańcuchowy i niech cie łapki nie świerzbią....
Super że sie odezwałaś....