Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Klamber 14:15, 25 wrz 2013

Irenko, witam Cię i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Słyszałem że miałaś bliskie spotkanie z piłą, wiem co ona może zrobić. Co Ci przyszło do głowy, piła to zabawka nie dla kobiet. Mam nadzieję że nie poharatało Cię za mocno i szybko się wykurujesz. Przesyłam Ci gąski żeby kojarzyły się z czymś miękkim i przyjemnym.
Klamber 14:17, 25 wrz 2013

Irenko, witam Cię i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Słyszałem że miałaś bliskie spotkanie z piłą, wiem co ona może zrobić. Co Ci przyszło do głowy, piła to zabawka nie dla kobiet można sobie nią zrobić duże kuku. Mam nadzieję że nie ptraktowało Cię za mocno i szybko się wykurujesz. Przesyłam Ci gąski żeby kojarzyły się z czymś miękkim i przyjemnym.
Kindzia 14:37, 25 wrz 2013

Zaglądam, buziola zostawiam i na zawinięty paluszek dmucham
grupa_trzyma... 16:49, 25 wrz 2013

Dobre wieści. Kamień z serca! Pozdrawiam ciepło! Teraz będziesz rozpieszczana przez Zygmunta jak królewna.
Debra 16:58, 25 wrz 2013

Klamber napisał(a)
Irenko, witam Cię i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Słyszałem że miałaś bliskie spotkanie z piłą, wiem co ona może zrobić. Co Ci przyszło do głowy, piła to zabawka nie dla kobiet można sobie nią zrobić duże kuku. Mam nadzieję że nie ptraktowało Cię za mocno i szybko się wykurujesz. Przesyłam Ci gąski żeby kojarzyły się z czymś miękkim i przyjemnym.

Robercie, każdy może sobie zrobić kuku piłą Facet też. Ja używam piły od paru lat, odpukać jestem cała, ale zgadzam się, że to bardzo niebezpieczne narzędzie. Wystarczy chwila nieuwagi, albo np. źle naciągnięty łańcuch.
Pech, że akurat trafiło na Nasza Kochaną Irenkę. No ale wierzymy, że każdy dzień zbliża Irenkę do szczęśliwego zakończenia.
Madzenka 19:53, 25 wrz 2013

Ho hi ale Irenka będzie miala zaległości w czytaniu
Mirka 19:55, 25 wrz 2013

Irenko pozdrawiam i wracaj szybko do nas
an_tre 19:57, 25 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ho hi ale Irenka będzie miala zaległości w czytaniu
Marzenko jesienne wieczory długie, a Irenka i tak nic nie może robić to sobie poczyta i poklika
Irenko przykra przygoda ale życzę szczęśliwego zakończenia

pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kaisog1 20:24, 25 wrz 2013

asc napisał(a)
Małgosia... wyniunane kobiety nie dotykają, a baby z jajami dotykają

..no ja chyba do wyniunanych nie należę a piły spalinowej w życiu do ręki nie wezmę
EPODLAS 23:00, 25 wrz 2013

Zaglądam do Irenki, a tu takie wieści. Irenko, dobrze że tak się skończyło, mogło być gorzej. Ciebie nic tak łatwo nie pokona. Paluszek się pewnie szybko zagoi. Pozdrówka serdeczne.