Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 20:09, 04 lis 2012

Enya73 napisał(a)
Życie z Tobą na pewno jest bardzo kolorowe i nudzić to na pewno się z Tobą nie można

taką mam nadzieję 2 dni w spokoju usiedzę, ale potem tak intensywnie myślę, że zawsze coś wariackiego wymyślę; mój M. to nigdy nie jest pewny, czy za 2 dni go gdzieś nie wyciągnę, albo na inny zwariowany pomysł nie wpadnę; teraz wymyślam Barcelonę, już się obawia, ale go pocieszam, że jeszcze nie dojrzałam, a potem może być, że z dnia na dzień każę mu sie pakować
tylko czasowo musze rozegrać, bardzo dużo gości będe miec i ja też wybywam w gości do Warszawy, a tam Danusię i Witka koniecznie odwiedzimy
a co, życie jest piękne i jak mówią ...zyje się raz
i dzięki, że pokazałas mi swój rejon z zupełnie innej strony, pięknej
Sebek 20:10, 04 lis 2012

irena_milek napisał(a)

Irenka z piłą....nigdy bym się takiego zdjęcia nie spodziewał... tym bardziej, że będzie sesja, jak próbujesz się dostać do psiej budy w poszukiwaniu łopatki

jak nie skok na bangi, to piła albo i co innego! i nie ma moich widełek, chyba gdzieś głębiej schowała, ale znalazłam 2 śrubokręty, oprawki do żarówek, wycieraczkę, skarpety pańcia i jeden but!! ale kleptomanka ta moja suka!

Noooo nieźle
Milka 20:11, 04 lis 2012

aga_k napisał(a)
Akcja w budzie z psiakami ekstra

Aga, dzięki..a w tej budzie fajnie, nawet nie przypuszczałam, że aż tak, sianko pachnie, od biedy i przenocowac można
Milka 20:12, 04 lis 2012

Sebek napisał(a)
Noooo

no nic, tylko na psychoterapie psią musi iść!
ostatnio cichaczem skubnełą sekator, ale co ona chciała z tym robić?!!
Krys 20:14, 04 lis 2012

irena_milek napisał(a)

No nie posikałam się z tej akcji w budzie pozdrawiam wątku już niestety chyba ? nie nadrobię

Krysiu, kochana odnalazłaś się, ale jestem ciekawa, co tam u ciebie i ciesze się, że w dobry humor wieczorkiem cię wprawiłam

Irenko u mnie dużo się dzieje,czasem to jazda bez trzymanki ale idzie ku dobremu a Ciebie zawsze podziwiam i jak tu zaglądam to cieplej na duszy i wszystko jest ok gorąco pozdrawiam
an_tre 20:14, 04 lis 2012

Irenko akcja buda rozłożyła mnie na łopatki co ty jeszcze wymyślisz??? wigoru i pomysłowości można ci tylko pozazdrościć
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 20:18, 04 lis 2012

Krys napisał(a)

No nie posikałam się z tej akcji w budzie pozdrawiam wątku już niestety chyba ? nie nadrobię

Krysiu, kochana odnalazłaś się, ale jestem ciekawa, co tam u ciebie i ciesze się, że w dobry humor wieczorkiem cię wprawiłam

Irenko u mnie dużo się dzieje,czasem to jazda bez trzymanki ale idzie ku dobremu a Ciebie zawsze podziwiam i jak tu zaglądam to cieplej na duszy i wszystko jest ok gorąco pozdrawiam

Budowa domu, to nie lada wyczyn, ale najważniejsze, ze do przodu
zerknę do ciebie, może jakieś fotki dałaś?
i fajny mam akcent na wieczór, radośnie, wesoło i energetycznie
Milka 20:19, 04 lis 2012

an_tre napisał(a)
Irenko akcja buda rozłożyła mnie na łopatki co ty jeszcze wymyślisz??? wigoru i pomysłowości można ci tylko pozazdrościć

Aniu, no nie ma wyjścia, jak się ma kleptomankę!! a tymi widełkami bosko się plewi, szybciutko bym to zrobiła i byłoby cacy!..a że nam weselej, to i lepiej buziaki
an_tre 20:21, 04 lis 2012

irena_milek napisał(a)

Aniu, no nie ma wyjścia, jak się ma kleptomankę!! a tymi widełkami bosko się plewi, szybciutko bym to zrobiła i byłoby cacy!..a że nam weselej, to i lepiej buziaki
tak się domyśliłam, ze masz wspólnika do narzędzi ogrodniczych ale poszukiwania super
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 20:25, 04 lis 2012

jak by człowiek znał psią mowę, to może bym się dowiedziała bez tarzania w sianie