taką mam nadzieję 2 dni w spokoju usiedzę, ale potem tak intensywnie myślę, że zawsze coś wariackiego wymyślę; mój M. to nigdy nie jest pewny, czy za 2 dni go gdzieś nie wyciągnę, albo na inny zwariowany pomysł nie wpadnę; teraz wymyślam Barcelonę, już się obawia, ale go pocieszam, że jeszcze nie dojrzałam, a potem może być, że z dnia na dzień każę mu sie pakować
tylko czasowo musze rozegrać, bardzo dużo gości będe miec i ja też wybywam w gości do Warszawy, a tam Danusię i Witka koniecznie odwiedzimy
a co, życie jest piękne i jak mówią ...zyje się raz
i dzięki, że pokazałas mi swój rejon z zupełnie innej strony, pięknej
No nie posikałam się z tej akcji w budzie pozdrawiam wątku już niestety chyba ? nie nadrobię
Krysiu, kochana odnalazłaś się, ale jestem ciekawa, co tam u ciebie i ciesze się, że w dobry humor wieczorkiem cię wprawiłam
Irenko u mnie dużo się dzieje,czasem to jazda bez trzymanki ale idzie ku dobremu a Ciebie zawsze podziwiam i jak tu zaglądam to cieplej na duszy i wszystko jest ok gorąco pozdrawiam
No nie posikałam się z tej akcji w budzie pozdrawiam wątku już niestety chyba ? nie nadrobię
Krysiu, kochana odnalazłaś się, ale jestem ciekawa, co tam u ciebie i ciesze się, że w dobry humor wieczorkiem cię wprawiłam
Irenko u mnie dużo się dzieje,czasem to jazda bez trzymanki ale idzie ku dobremu a Ciebie zawsze podziwiam i jak tu zaglądam to cieplej na duszy i wszystko jest ok gorąco pozdrawiam
Budowa domu, to nie lada wyczyn, ale najważniejsze, ze do przodu
zerknę do ciebie, może jakieś fotki dałaś?
i fajny mam akcent na wieczór, radośnie, wesoło i energetycznie
Irenko akcja buda rozłożyła mnie na łopatki co ty jeszcze wymyślisz??? wigoru i pomysłowości można ci tylko pozazdrościć
Aniu, no nie ma wyjścia, jak się ma kleptomankę!! a tymi widełkami bosko się plewi, szybciutko bym to zrobiła i byłoby cacy!..a że nam weselej, to i lepiej buziaki
Irenko akcja buda rozłożyła mnie na łopatki co ty jeszcze wymyślisz??? wigoru i pomysłowości można ci tylko pozazdrościć
Aniu, no nie ma wyjścia, jak się ma kleptomankę!! a tymi widełkami bosko się plewi, szybciutko bym to zrobiła i byłoby cacy!..a że nam weselej, to i lepiej buziaki
tak się domyśliłam, ze masz wspólnika do narzędzi ogrodniczych ale poszukiwania super