Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

EPODLAS 23:11, 04 lis 2012

Irenko, sesja zdjęciowa z włażenie do budy - super. Uśmiałam się. Pieski bardzo były zaciekawione tym co się dzieje. Na szczęście pani opuściła ich dom.
Ewa 06:18, 05 lis 2012

Irenko wesoło u Ciebie
magnolia 11:59, 05 lis 2012

cześć śliczna kobietko.
Obejrzałam zdjęcie z wizyty Danusi i Witka u Was.
Bardzo ładnie u Ciebie.

Nie jestem w stanie byc na bieżąco u Ciebie, wpadam więc tylko czasem. Zostawiam spóźnione buziaki na 100 stronkę i na dwusetną też, bo zaraz stuknie a mi znów tylko mignie. Ale chciałabym być u Ciebie na codzień, na bieżąco.
Milka 12:05, 05 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Irenko! najpierw muszę się uspokoić po tym co oglądałam i czytałam.........
Najpierw oglądałam Twoje włosy i muszę powiedzieć że masz balejaż całkiem fajny, w brązie też byłoby Ci ładnie........a tak wogóle......chyba we wszystkim Ci ładnie!
Potem zobaczyłam Cię z piłą i byłam w szoku! Myślałam że tego jałowca okorowałaś Ty, ale wszystko się wyjaśniło że to ten złamany przez śnieg poprawiasz.....uffff
Ale z tą budą przeszłaś sama siebie......nie dziwię się, że psy były zadziwione i ucieszone........i tu przypomniała mi się historia naszego psa i budy: kupiliśmy go końcem sierpnia 8tyg. szczeniaka (wielkości do kolan dorosłego)...... w październiku zaczęło tak lać że mój M. zlitował się nad nim i przez 2 dni w deszczu zbudował mu ocieplaną budę, a potem do niej wchodził żeby psu pokazać że służy ona do wchodzenia

Ula, to się cieszę, że kolor jakoś wyszedł dziś syn obejrzał i pochwalił, a on ma dobre oko!
szkoda, ze nie uwieczniłas tej akcji z M., fajne wspomnienie na zimowe wieczory; ubaw chyba miałaś na 102!..i co piesek po takiej akcji zapamietał do czego służy buda?
pozdrawiam, zaraz do was wszystkich zajrzę
Milka 12:06, 05 lis 2012

jotka napisał(a)
Bogdziu, Irenko, dziękuję
Miło jest mieć swój fan club A autografów nie chcecie ?

Jolu, już stoję w kolejce, przy najbliższej okazji poproszę o sentencję i autograf
Milka 12:08, 05 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Jolu, a propos narzędzi Irenka musi przewidzieć 4 komplety, bo dla siebie i 3 psów które miałyby co chować

Ula!..no zbankrutuję..tyle narzędzi? zaraz na roślinki przeliczam, ale fakt nieubłagany jest, muszę kupić nowe widły i łopatę ostrą do kopania, w starych wyłamane trzonki!
Milka 12:09, 05 lis 2012

kaisog1 napisał(a)
Jak rany Julka - mało z krzesła nie spadlam ze śmiechu przez Ciebie No Irenka w budzie! Tego jeszcze nie grali hahhahaha

a jak fajnie w tej budzie

a gdzieś mi przemknęło coś o krowach u ciebie, doszukam i doczytam...pewnie niezły ubaw!
pozdrawiam Gosiu
Milka 12:11, 05 lis 2012

jotka napisał(a)

Jak rany Julka - mało z krzesła nie spadlam ze śmiechu przez Ciebie No Irenka w budzie! Tego jeszcze nie grali hahhahaha

Ja uważam, że Irenka ma pełne prawo do korzystania z psiej budy, skoro narzędzia maja wspólne

A tak a pro pos zdjęć akcji "psia buda", to Ty Irenko wszystko masz fotogieniczne

Jolu, jak nic dalej czekam w kolejce po autograf!!
i masz rację z moim prawem, bo w budzie jestem częstym gościem, no bo mam psa ogrodnika
Milka 12:13, 05 lis 2012

barbara_krajewska napisał(a)

i oczywiście akcja buda, w poszukiwaniu widełek, ale nie znalazłam, w tym sianie nie ma szans!!

psy zdziwione na maksa, jak to..pańcia do budy wlazła?

Super zdjęcie!
Wszystkie bardzo zaniepokojone, że chatę im zajęłaś!

i chyba zdziwione bardzo; coś mi się zdaje, że narzędzie do kupienia, bo dopiero na wiosnę jak wywalę sianko, zguba się odnajdzie
Milka 12:15, 05 lis 2012

noemi napisał(a)
Pozdrawiam Irenko

... w tym tygodniu po pracy podjadę do Ciebie z trawami, bukszpanów jeszcze mi szkoda , bo całkiem pusto przed domem będzie, stoją na wycieraczce , blisko drzwi, to tak je jeszcze przetrzymam ... zadzwonię i umówimy się ...ok?

buziaki przesyłam

Madziu, ale cię dawno nie widziałam oczywiście zdzwonimy się i czekam z szejkiem, nowa wersja do degustacji..jeszcze ma być ciepło, to niech jeszcze zdobią ogród, w końcu masz blisko, to raz dwa przywieziesz buziaki