Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Ewa 10:18, 08 gru 2013

Ale mi sie podobają dekoracje i zasób warsztatowy
hanka_andrus 10:36, 08 gru 2013

Ir, nie jestem w stanie wszystkiego pooglądać ale te buteleczki cudowne! Serdeczności zostawiam!
Milka 17:04, 08 gru 2013

asc napisał(a)
Wianek od Danusi śliczny i do Twoich dekoracji pasuje
A to jabłuszko sztuczne czy prawdziwe??

Sztuczne muszę jeszcze zielony i biały kolor farby kupić, aby wyszło tak, jak wymyśliłam i zrobię dekoracje z żywych jabłek na zewnątrz, przy okazji ptaszki mają jedzenie
Milka 17:06, 08 gru 2013

beta napisał(a)
Irenko, ale u Ciebie cudnościwo...prześliczne dekoracje świąteczne...prezentacja wianka niezwykle trafiona...no i te kaloszki

wybacz, ale dalej zajrzeć nie dam rady...nieczasowa ostatnio jestem...zresztą jak większość

Beta, teraz wszyscy coś nieczasowi chyba idą święta dziękuję za pochwały, teraz do wianka wszystko dobieram
Milka 17:13, 08 gru 2013

Gardenarium napisał(a)
Ładnie Irenko dekorujesz, a wianek będzie jak ulał do tego Dlaczego od 3.16 ? Tak wcześnie?

Danusiu, ale się cieszę, że ci się podoba
No cierpię na bezsenność, albo te wiatry tak działały....dziś już spokojnie, ciut padał śnieg, potem i teraz deszcz; sprzątaliśmy po wichurze, ależ tego było; mniej czasu miałam na swoje dekoracje, ale jutro dalej robię
koniecznie natnę hortek, zabrakło mi

tu jeszcze dołożę, ale najpierw farba i suszenie, dojdzie biel i może jasny zielony, jak jabłuszka w wianku? nie za dużo kolorów?

tu jeszcze więcej dam i na końcu lampki, czyli jeszcze będą fotki
Milka 17:14, 08 gru 2013

Gardenarium napisał(a)
Do zdjęcia wianek pozował u mnie

u siebie też pokazałam ale inauguracja była u ciebie
Milka 17:19, 08 gru 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Piękny prezent mikołajowy od Danusi. Czekam na finał dekoracji.

Piękny..teraz nie mam problemu z resztą
a tak wyglądają butelki z pomalowanymi hortkami.... na zewnątrz odnowiłam metalowe części lampionu i włozyłam czerwone świece i obok stroik, chyba za dnia foty trzeba robić

Milka 17:38, 08 gru 2013

ANABELL....Haniu, nie dziwię się, że nie możesz spać, bardzo trudno wygodną pozycję zająć, a że przegapiłaś Ksawerego, to może lepiej, krócej się martwiłaś

Uda się tym sprayem, działaj chociaż tyle mnie się wydaje, że też lubisz czerwień

BOGDZIA....Bożenko, ja najpierw porządki, jakieś zmiany detali w domku, dekoracje, a jedzenie na koniec zostawiam, bo juz wszystko inne będzie z głowy jutro robię stroik z patyków

ZAWITKA....Halinko, no jakbyś musiała słuchać mojego marudzenia z placem, też byś mi rózgę wręczyła

ewa004....Ewcia, szkód konkretnych nie ma, jedynie na nowo grabienie, pełno liści, igieł, połamanych gałęzi i konarów, te z sosen wykorzystuję do dekoracji; dziś na nowo prawie wysprzątane

Krys....Krysiu dzięki maluję sprayem, takie wiesz, co do aut są, wtedy one długo ładnie wyglądają ale jeszcze ich porobię, bo za mało nacięłam

paniprzyroda....bardzo dziękuję i cieszę się, że własne pomysły też mogą się podobać
finał oczywiście pokażę, jeszcze sporo pracy mam, ciekawa jestem, jak to będzie potem ze ściąganiem wszystkiego buziam

makkasia....Kasiu, leń kominkowy, to fajny stan ja tez czasami tylko tak ale cos ostatnio dostałam wenę i wymyślam sobie

MONITKA...to dla mnie zaszczyt, że ktoś chce coś ode mnie zgapić zgapiaj, na żywo fajnie to wygląda..zwłaszcza, że wszystko masz Moniko czerwień chyba jest klasyczna

MIRA, jak masz kilka, to też coś wymyślisz po co mają nieużytecznie miejsce zajmować

POLA, odwzajemniam buzianie, no mam wenę, kiedyś miałam często

małgorzata_s...Gosiu, czyli super spędzony czas a ja sie tak wyzywam, wykorzystuję, co mam w ogrodzie, no w domu lecę z bombkami, tylko jeszcze myślę co

RENCH....acha, zaskoczyłam was i siebie

EWA...bardzo się cieszę

HANIU, nie nadrabiaj, cieszę się, że zajrzałaś, a na dodatek podoba ci sie pomysł, buziaki

Welka 17:41, 08 gru 2013

Klamoty do dekoracji, butelkowe dekoracje i Danusiowy wianek śliczne.
Muszę zapamiętać ten spray do aut i w przyszłości też go użyć
Pozdrawiam
grazyna 17:48, 08 gru 2013

irena_milek napisał(a)

]

No cudnie ! Wszystkie zdjęcia i ujęcia przepiękne, jak widać Ksawery na coś przydał się