Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

barbara_kraj... 21:36, 09 gru 2013

Grunt to zacząć, a potem już leci...
I coś czuję, że z tymi dekoracjami to dopiero początek jest!
monteverde 21:50, 09 gru 2013

A u mnie teraz jest mrozik jakieś -3-4 st., ale odczuwa się o wiele więcej, uszy mnie szczypią po spacerze wieczornym z psem pozdrawiam Irenko
Madzenka 22:35, 09 gru 2013

asc napisał(a)
Od rana 4 posty... szok .....

No szok!!! Irenka szuka inspiracji do wianków
Milka 06:25, 10 gru 2013

To byłoby fajne, ale niestety było co innego, znowu u lekarzy!
Ja to mam szczęscie w tym roku
Wiem czemu mnie bezsennośc meczyła, podczas wiazania traw wpadly mi 2 nasiona rozplenicy do ucha i wbiły sie w blone bębenkowa, ciagle mnie bolało, myslałam, ze jakis piasek wtarłam, takie uczucie...no i była akcja wyciagania, bolesne jak diabli, szczegóły pominę, ucho teraz na antybiotyku, no co za po ysl, aby w uchu posiac sobie rozplenice,
dominika_rew 09:06, 10 gru 2013

Przyszłam pierwszy raz zostawić dowód mojej obecności u Ciebie.. po pierwsze zdrówka życzę - ale miałaś szczęście z tą rozplenicą po drugie śliczne dekoracje wykonałaś! hortki w butelkach, dodatki czerwone, butki z gałązkami - pięknie czuję podobny klimat w tym roku - moje dodatki też w czerwieni pozdrawiam serdecznie!
zbigniew_gazda 10:22, 10 gru 2013

Irenko z uchem nie ma żartów. Żadne usuwanie woskowiny wodą i grzebanie. Dawniej pamiętam pielęgniarka kazała trzymać nerkę przy uchu a sama nabrała ciepłej wody od strzykawy i sru do ucha.
Te metody już są za nami. Pozdrawiam i piękne dekoracje też zobaczyłem.
Margarete 10:23, 10 gru 2013

irena_milek napisał(a)
To byłoby fajne, ale niestety było co innego, znowu u lekarzy!
Ja to mam szczęscie w tym roku
Wiem czemu mnie bezsennośc meczyła, podczas wiazania traw wpadly mi 2 nasiona rozplenicy do ucha i wbiły sie w blone bębenkowa, ciagle mnie bolało, myslałam, ze jakis piasek wtarłam, takie uczucie...no i była akcja wyciagania, bolesne jak diabli, szczegóły pominę, ucho teraz na antybiotyku, no co za po ysl, aby w uchu posiac sobie rozplenice,

Rzeczywiście że ty Irenko w tym roku co chwila masz jakieś przypadłosci jak nie palec to szerszeń, teraz ucho.........współczuję ci problemów i mocno pozdrawiam.
Trzeba wierzyc że ta nie najlepsza passa odmieni sie niebawem, nowy rok, nowe otwarcie... na pewno bedzie lepiej, bez takich niespodzianek.

Irenko - ozdoby swiąteczne pomysłowe, czekam na finał, jak dołozysz światełka do donicy i ponownie wszystko zaprezentujesz.
malgorzata_s... 12:17, 10 gru 2013

No wiesz, To juz prezesada. Mało masz miejsca na rośliny? Jeszcze rozsady w uchu chodować? A tak na serio to słów mi brak na tego pecha Dobrze że koniec tego roku bliski. Buziaki zostawiam i zdrówka życzę i szczęścia więceju
Mala_Mi 12:22, 10 gru 2013

Irenka, ciebie to sparować z moim chłopem trzeba... za cholerkę do lekarza, boli, to boli, tak ma być.. na ostami mój ochrzan stwierdził, że przecież robił badania i nic mu nie było.. i na dowód wyciągnął je.... z 2000 roku... No cóż czas coraz szybciej leci
Tusiala 12:43, 10 gru 2013

Widzę, że dekorowaniem się już zajmujesz. Jeszcze coś będziesz upiększać?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies