Irenko, buziaki zostawiam
Dzień byłby stracony, gdybym nie zajrzala do Ciebie, Irenko To co , sprzątamy? Kolejne wyzwanie U mnie narzędziami zajmują się mężczyźni, muszą w sobotę zrobić tam porządek, powiem, że Danusia kazała
Matko ile ja miałam czytania a przecież nie ma dnia bym tu nie była. Nie masz litości tak pędzisz jak tornado.O sprzątaniu niezbyt chcę rozmawiac wiec Was z tym tematem zostawiam.
fajny temat się zawiązał ja co prawda dopiero narzędzia gromadzę, ale też mi się marzy jakieś fajne, zaciszne miejsce do ich przechowywania, i tylko dla mnie żebym nie musiała się M tłumaczyć dlaczego chcę zatrzymać tą rozlatującą się donice wykonaną z witek brzozowych lub inne cudo,
Jest motywacja, by z dolnej szuflady chociaż do zdjęcia wyciągnąć!
Fajnie i każdy musi pokazać w wątku hehe koniecznie . Ot pomysł na zabicie wolnego czasu gdy pada deszcz No i pożyteczna sprawa.
A to Danusia nam wyzwanie rzuciła! Wszyscy teraz będą sprzątać zakamarki lub je odświeżać.
Fajnie i każdy musi pokazać w wątku hehe koniecznie . Ot pomysł na zabicie wolnego czasu gdy pada deszcz No i pożyteczna sprawa. Danusiu, ...zabicie wolnego czasu, dla mnie zabrzmiało jak super rarytas