Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 15:14, 07 lis 2012

Konstancja30 napisał(a)
tu się dzieje ... aż micha sama się usmiecha ... usmiałam się z misji "buda" ... trzeba przyznać, że tylko jedna piesa pozostała niewzruszona ... )) ... pozdrawiam

a to juz historia
teraz problem szarej rzeczywistości, jak pięknie, praktycznie i wygodnie ukryć to, co na okrągło potrzebne w ogrodzie i np. pranie; no ja lubię takie pachnące z powietrza, wisi to sobie na pergoli, bo wiatr i deszcz nie pada, ale jak i co zrobic jak goście przyjeżdżają..chować, głupio się tłumaczyć...szukac innych rozwiązań?
Milka 15:17, 07 lis 2012

boguslaw_r_ napisał(a)
Witaj Ircia wesolutko u was,
patrząc na te gazony mam pomysła, gdyby pomalować to wałkiem na ciemny brąz to wyglądałoby na listeweczki i byłoby bardziej delikatne, rowki najpierw na biało potem brąz wałeczkiem, będzie super.
pozdrawiam

dzięki Boguś za podpowiedź, ale chyba to rozwiązanie na krótką metę, szukam czegoś trwalszego, pomysł mi sie klaruje...jak się wykluje..zatrąbię
ale jeszcze raz dziękuję
Mala_Mi 15:56, 07 lis 2012

Niestety te klamoty są bolączką chyba każdego.. ja mam rozstawianą suszarkę .. i stoi na tarasie, czy goście są czy ich nie ma..
A wierszyk hani koniecznie wydrap na budzie... ogrodniczki nie tylko znają się na ogrodach ,ale też maja mega poczucie humoru.. i chyba dla tego poczucia tak chętnie tu przebywam
kaisog1 16:00, 07 lis 2012

Irenko ja mam specyficznie połozona piwnicę Nie łaże po żadnych schodach Także dla mnie to nie problem Wstawię fotkę to sama zobaczysz..... brązowe drzwi na dole sa od piwnicy....

P.S jak obejrzysz da znać to skasuje fgotkę
anula_wn 16:13, 07 lis 2012

irena_milek napisał(a)

o właśnie ! mam to samo.... wystarczy "chwilkę" nie być i trudno nadrobić ! a jak trudno nadrobić to i trudno z sensem napisać
więc pozdrawiam i napiszę, że foty w budzie genialne !!!

i tym komentarzem Anula, jesteś na bieżąco
wybieramy się w wasze strony, dziś ustalałam termin, szukam najlepszych rozwiązań i straszę cię, bo liczę, że tym razem zdążę cię odwiedzić

Ty mnie nie strasz Ty mi obiecaj !!!!
czekam zatem , choć ogród raczej nie zachwyca......
no ale ja jestem i będę szczęśliwa jak tym razem się uda !
Milka 16:18, 07 lis 2012

Nie straszę, jesteśmy
ogród wyglada jak u mnie, znam go, jest cudny, więc tak naprawdę chodzi o ciebie; w weeknd was pomęczymy
I eM., chyba przeżyje nalot chwilowy?
anula_wn 16:19, 07 lis 2012

a ja mam mały garaż, w którym jest osobne pomieszczenie zwane przeze mnie czule : kanciapą i tam mam haki i iweszaki na ścianach, gdzie wiszą narzędzia, półki gdzie stoją nawozy, koszyki, narzędzia w pojemnikach - schowane i w jednym miejscu - tak jak lubię jak idę pracować, zabieram copotrzeba, ot co.

A pranie na wietrze i słońcu - uwielbiam !
ale gacie chowam jak mam gości, ot tak już mam, ze wolę jak nie są wyeksponowane
anula_wn 16:19, 07 lis 2012

w ten weekend ?
Milka 16:19, 07 lis 2012

kaisog1 napisał(a)
Irenko ja mam specyficznie połozona piwnicę Nie łaże po żadnych schodach Także dla mnie to nie problem Wstawię fotkę to sama zobaczysz..... brązowe drzwi na dole sa od piwnicy....

P.S jak obejrzysz da znać to skasuje fgotkę

Gosiu, kokietko, jak ja mogłabym to usunąć! bosko, ale te drzwi, gdzie?..tam gdzie zabawki? jeśli tak, to super miejsce!

a całość...ach!!!!
Milka 16:21, 07 lis 2012

anula_wn napisał(a)
w ten weekend ?

nie, ..teraz wnusi urodziny, potem spotkanie dolnosląskie, 24.11...jesteś wtedy?