Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 17:51, 14 kwi 2014

GorAna napisał(a)
Irenko, cudna wiosna u Ciebie...u mnie dzisiaj deszczowo i zimno
Pozdrawiam

Aniu
u mnie też, grad i deszcz, teraz koło 2 stopni, a wieje, jak w kieleckim akurat, jak wróciłam od wnusia, chwila wolnego, cos chciałam podciągnąc z robótki i nie wiele zrobiłam

widok na pierwszą wyspę i tulipanowca, placki zlikwidowane i zasiane trawą
Milka 17:58, 14 kwi 2014

monteverde napisał(a)
Irenko widać wszędzie efekty pracy w ogrodzie, na która fotkę nie spojrzeć wszędzie pięknie a czosnki to te białe olbrzymy? pozdrówka, aha nie było rozsądne przesadzanie w taka pogodę

Aniu dziękuję myslę, że ogród dopiero jeszcze pokaże swoja urodę, tyle zmian zrobiłam, a muszę działac, kiedy tylko w domu jestem, bo generalnie nigdy mnie w nim nie ma;(
czosnki wszedzie wielkie, dosłownie nagle urosły i są pąki, to są te giganteum, fioletowe, białe i różowe
rzut z zakątka z tulipanowcem na lewą stronę ogrodu, środkiem rodzielają go wyspy, nie mam takiego sprzetu, aby go w całości pokazać

Urszulla 18:00, 14 kwi 2014

Niemożliwe że jestem u Ciebie na bieżąco
Milka 18:02, 14 kwi 2014

iwonaal napisał(a)
Wierszyk superaśny. Życzę kolejnej setki.

Dziękuję, też się nim zachwycam
żurawki szaleją kolorem, deszcze im służą

hortensja pnąca, nowe kwiaty i stare kwiatostany równoczesnie
malgorzata_s... 18:06, 14 kwi 2014

Cały ogród się jarzy kolorami Cudnie jest, szkoda że zimno straszliwie bo człowiek aż rwie się do ogrodu. Mam nadzieję że w końcu pogoda się poprawi i nacieszymy się ogrodowymi cudami
Milka 18:11, 14 kwi 2014

Urszulla napisał(a)
Niemożliwe że jestem u Ciebie na bieżąco

ha, ha, dobre staram się, jak mogę, więcej zdjęc, mniej gadania
ale rano luknęłam na wasze spotkanie, z wpisami nadrobię później, fajne z was dziewczyny
a u ciebie sprawdzę, czy masz sterowniki i co za tym idzie foty
takie tanie rośliny te tawuły, a ja je bardzo lubię
łoł....nie wyskubałam tu kostrzewy, widać!!!

dąbrówka zaraz zakwitnie, bratek sie wysiał, pełno go w ogordzie, wszystkie siewki zakwitają

futro niedźwiedzie wyjatkowo zielone, bo normalnie rządzi na nim Sonia i się wyciera

niebawem floksy całą para pójdą

Milka 18:18, 14 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Cały ogród się jarzy kolorami Cudnie jest, szkoda że zimno straszliwie bo człowiek aż rwie się do ogrodu. Mam nadzieję że w końcu pogoda się poprawi i nacieszymy się ogrodowymi cudami

Masz rację, jak wolne, to zimnica i jak tu sie cieszyć...normalnie po solidnym gradobiciu zwiałam
Gosia, szalejesz ze spotkaniami
moje szelmy
z tą Dżaga idzie zwariować, jak nie kradnie wszystkiego, to morduje kogoś, pół ogrodu zdewastowała i zabiła 3 jeża, miała juz pysk pokaleczony i durna nie popuściła... teraz pewnie pchły będzie miała, a jeż to nasz pomocnik w ogrodzie, oh

a wczoraj swietowalismy 3 urodziny wnusia
malgorzata_s... 18:23, 14 kwi 2014

Wnusio słodki facecik Tort obłędny No a ze zwierzakami cóż poczniesz, czasem się im zdaje że dzikie są i polować się zachciewa, ot natura Jeża szkoda ale nic nie poradzisz. Buziaczki zostawiam dla Ema tyż
Milka 18:27, 14 kwi 2014

Dzieki i my was cmokamy
Moze, jak w koncu bedzie cieplo rusze w trasę
Mialam kilka rttkow, ale zaden nie byl, jak ona, dla ludzi boska, dla innych Kat!
mira 18:30, 14 kwi 2014

irena_milek napisał(a)

Sbciu dzięki, a jednak w tym roku słabsze, przynajmniej juz wiem, ktore tulipany bedę sadzic, takie ktore co rok mimo nie wykopywania, są piekne

Wieki tu nie byłam a tu tyle fotek -

to które będziesz sadzić ? ja też obserwuję swoje i nadal głupia jestem co posadzę jesienią to mam a inne fiksują