Aniu
u mnie też, grad i deszcz, teraz koło 2 stopni, a wieje, jak w kieleckim akurat, jak wróciłam od wnusia, chwila wolnego, cos chciałam podciągnąc z robótki i nie wiele zrobiłam
widok na pierwszą wyspę i tulipanowca, placki zlikwidowane i zasiane trawą
Aniu dziękuję myslę, że ogród dopiero jeszcze pokaże swoja urodę, tyle zmian zrobiłam, a muszę działac, kiedy tylko w domu jestem, bo generalnie nigdy mnie w nim nie ma;(
czosnki wszedzie wielkie, dosłownie nagle urosły i są pąki, to są te giganteum, fioletowe, białe i różowe
rzut z zakątka z tulipanowcem na lewą stronę ogrodu, środkiem rodzielają go wyspy, nie mam takiego sprzetu, aby go w całości pokazać
Cały ogród się jarzy kolorami Cudnie jest, szkoda że zimno straszliwie bo człowiek aż rwie się do ogrodu. Mam nadzieję że w końcu pogoda się poprawi i nacieszymy się ogrodowymi cudami
ha, ha, dobre staram się, jak mogę, więcej zdjęc, mniej gadania
ale rano luknęłam na wasze spotkanie, z wpisami nadrobię później, fajne z was dziewczyny
a u ciebie sprawdzę, czy masz sterowniki i co za tym idzie foty
takie tanie rośliny te tawuły, a ja je bardzo lubię
łoł....nie wyskubałam tu kostrzewy, widać!!!
dąbrówka zaraz zakwitnie, bratek sie wysiał, pełno go w ogordzie, wszystkie siewki zakwitają
futro niedźwiedzie wyjatkowo zielone, bo normalnie rządzi na nim Sonia i się wyciera
Masz rację, jak wolne, to zimnica i jak tu sie cieszyć...normalnie po solidnym gradobiciu zwiałam
Gosia, szalejesz ze spotkaniami
moje szelmy
z tą Dżaga idzie zwariować, jak nie kradnie wszystkiego, to morduje kogoś, pół ogrodu zdewastowała i zabiła 3 jeża, miała juz pysk pokaleczony i durna nie popuściła... teraz pewnie pchły będzie miała, a jeż to nasz pomocnik w ogrodzie, oh
Wnusio słodki facecik Tort obłędny No a ze zwierzakami cóż poczniesz, czasem się im zdaje że dzikie są i polować się zachciewa, ot natura Jeża szkoda ale nic nie poradzisz. Buziaczki zostawiam dla Ema tyż
Dzieki i my was cmokamy
Moze, jak w koncu bedzie cieplo rusze w trasę
Mialam kilka rttkow, ale zaden nie byl, jak ona, dla ludzi boska, dla innych Kat!