Milka
14:54, 15 kwi 2014
iwoonal........dzięki
Bociuś.........te białe bez nazwy kupiłam, najzwyklejsze i najtańsze, na jakiejś wyprzedaży po 0,5o zł....ale są rewelacyjne, drugi rok idealnie kwitną
AgnieszkaW....dzięki
ewsyg.........Ewa, była swiąteczna, urodziny wnusia i zabawy z nimi, az padli
te ptaki są jakby z takiego sznura marynarskiego, mocno uplecione, obiekty z Holandii, wytargowane na targach staroci u jednego faceta
Martek........serdecznie dziękuję i życzę tegoż samego
cmokam
pisanki śliczne!
makkasi..........Kasiu dzięki
Mathildis.........Aniu, akurat luz był na forum i udało się cięgiem wrzucić
agata19762............Agatko, w tym roku rzeczywiście szybko, myślę, ze ubiegłoroczne podcięcie sosen i świerków też swoje zrobiło, znowu więcej słońca
hanka_andrus
Haniu....dzięki kochana
mam pytanie, bo moja psiapsióła z Kanady wysłałą mi nasiona orlikó i twierdzi, ze jak posieję, to w tym roku zakwitną, a mnie się zdaje, ze za rok, bo orliki to orliki, co myślisz? to te...

Bociuś.........te białe bez nazwy kupiłam, najzwyklejsze i najtańsze, na jakiejś wyprzedaży po 0,5o zł....ale są rewelacyjne, drugi rok idealnie kwitną

AgnieszkaW....dzięki

ewsyg.........Ewa, była swiąteczna, urodziny wnusia i zabawy z nimi, az padli

te ptaki są jakby z takiego sznura marynarskiego, mocno uplecione, obiekty z Holandii, wytargowane na targach staroci u jednego faceta

Martek........serdecznie dziękuję i życzę tegoż samego

makkasi..........Kasiu dzięki

Mathildis.........Aniu, akurat luz był na forum i udało się cięgiem wrzucić

agata19762............Agatko, w tym roku rzeczywiście szybko, myślę, ze ubiegłoroczne podcięcie sosen i świerków też swoje zrobiło, znowu więcej słońca

hanka_andrus
Haniu....dzięki kochana