Ogrody bardzo szybko się zmieniają, więc zaraz swój busz będziesz ciąć cieszę się, ze się podoba
ale mnóstwo jeszcze niedoskonałości, pewnie nigdy z nimi nie skończę, więc mówi się trudno i cieszy tym, co jest
Własnie, sporo roślin zżerają ślimaki, u mnie bukszpany do gołych gałązek oszmelcowane!!
Czyli wybrałaś, ciekawa jestem, jak się sprawdzi w twojej kompozycji
a u mnie już trawki mocno widoczne, zaraz będą wielkie, lubię je i mam dosłownie wszędzie
turzyca szerokolistna variegata
a tu rosną w przedszkolu carex Evergold, łądnie ruszyły, mam tu 6 sztuk, jak podrosną pójdą do kompozycji w inne miejsca
Halinko, zmiany jeszcze będą, bo naprędce przesadzane rośliny, nie do końca mają dobre miejsca, teraz to widać, jak wyrosły inne
gazony mają się świetnie, nic się nie dzieje, bluszcz i żagwin je zarasta, będą ledwo widoczne, ale korespondują z płytami chodnikowymi, szarość w tym przypadku najlepsza
To czekam, niech zakwitnie, kiedy będzie jej pora
ta hortensja dała radę, malinowa zmarznięta, ale puszcza nowe pąki, będzie kwiat
Dzięki Marzenko
W końcu ruszyły laurowiśnie, wiem, że to Otto Lyken, na jednej znalazłam metkę
czekam czy zakwitną, jeśli nie trudno
i o radości, jednak vertigo żyje, co zmarzło, to zmarzło, puszcza nowe
Bożenko, sprawdziłam jeszcze raz, więc na 100% Franceska, ale ten drugi nie Haaga...tylko Helsinki! nie dojrzałam dobrze
ruszają wszystkie Eskimo, sprawdzałam wszystko od Ciepłuchy, chyba nie pomylili się